Nepričakovano hitro in dobro okrevanje profesionalne kolesarke po virozi

Facebooktwitter

Aminokisline OKA že desetletja uporabljajo vrhunski športniki po svetu. V zadnjem času smo dobili tudi spontane odzive slovenskih vrhunskih tekmovalcev.

Urša Pintar, aktualna slovenska prvakinja v kolesarjenju:

“Sem profesionalna cestna kolesarka, članica mednarodne ekipe ALE BTC Ljubljana, ki je del ženskega World Toura ter slovenske reprezentance, aktualna državna prvakinja. Kot profesionalna kolesarka  prevozim s kolesom preko 17.000 km na leto, v sezoni pa imam med 50 in 60 tekmovanj. Praktično vsak vikend nastopamo na največjih dirkah po svetu, med njimi so tudi Giro d’ Italia, Tour de France in Vuelta (ženska različica) …

Z veseljem vam posredujem svojo izkušnjo z OKA. Te aminokisline sem pričela jemati po virozi, ki me je zelo zdelala, kar 14 dni sem ležala. Po enem tednu jemanja pa sem se začela počutiti neverjetno bolje, tudi moč na kolesu se je praktično že povrnila in regeneracija je bila občutno boljša kot sicer. Izdelka ne poznam prav dolgo. Mogoče se motim, ampak mislim, da gre prav njemu pripisati pozitivne in hitre učinke.”

 

Produkti: OKA (angl. MAP)
Kakovost spremembe: izboljšanje
Starost: Odrasli od 20-49 let
Vrsta primera: Pričevanje uporabnika
05/09/2020
  • OSNOVNA DOPOLNILA

  • DRUGA DOPOLNILA

  • STANJE/BOLEZEN

OBVESTILO!

Na tej strani uporabljeni izrazi  MAP, probiotiki EM in FHES niso komercialna imena dopolnil, pač pa označujejo le določene tipe produktov. Konkretni produkti teh tipov so se v času spreminjali. Nekatera pričevanja so bila pridobljena v preteklosti ali pa v tujini z nekoliko drugačnimi variantami produktov teh tipov, kot so sedaj v prodaji v Sloveniji. Na tej spletni strani objavljene informacije so zgolj informativnega značaja. V primeru bolezni ali nosečnosti so za svetovanje pri prehrani pristojni le zdravniki. Avtor ne prevzema odgovornosti za uporabo tu objavljenih informacij v zdravstvene namene.

Dr. Iztok Ostan

OBVESTILO!
Na tej strani uporabljeni izrazi  OKA, probiotiki EM in FHES niso komercialna imena dopolnil, pač pa označujejo le določene tipe produktov. Konkretni produkti teh tipov so se v času spreminjali. Nekatera pričevanja so bila pridobljena v preteklosti ali pa v tujini z nekoliko drugačnimi variantami produktov teh tipov, kot so sedaj v prodaji v Sloveniji. Na tej spletni strani objavljene informacije so zgolj informativnega značaja. V primeru bolezni ali nosečnosti so za svetovanje pri prehrani pristojni le zdravniki. Avtor ne prevzema odgovornosti za uporabo tu objavljenih informacij v zdravstvene namene.

Dr. Iztok Ostan
close-link