Neredno odvajanje in neprijeten vonj blata

Facebooktwitter

Sem 54-letna mama in babica. Ko sva se s hčerko pogovarjali o mojih prebavnih težavah (neredno sem odvajala, bila sem napihnjena in moje blato je imelo izrazito neprijeten vonj), mi je svetovala, naj preizkusim probiotik EM, s katerim je sama že imela dobre izkušnje.

Najprej sem vsak dan uživala po en zamašek (10 ml) zjutraj in zvečer, nato sem količino povečala na dvakrat dva zamaška.

Zdaj redno odvajam blato in nisem več napihnjena. Vonj blata sicer ni več tako močan kot je bil, a ni izginil. Čeprav so mi predlagali, naj povečam odmerek probiotika, sem se odločila, da ostanem pri svojem, saj sem že z doseženo spremembo zadovoljna in menim, da je ob moji prehrani (zelo rada imam meso) povsem normalno, če ima blato nekaj neprijetnega vonja.

 

 

Produkti: Probiotik EM
Kakovost spremembe: izboljšanje
Starost: Odrasli od 50-59 let
Vrsta primera: Pričevanje uporabnika
11/10/2016
  • OSNOVNA DOPOLNILA

  • DRUGA DOPOLNILA

  • STANJE/BOLEZEN

OBVESTILO!

Na tej strani uporabljeni izrazi  MAP, probiotiki EM in FHES niso komercialna imena dopolnil, pač pa označujejo le določene tipe produktov. Konkretni produkti teh tipov so se v času spreminjali. Nekatera pričevanja so bila pridobljena v preteklosti ali pa v tujini z nekoliko drugačnimi variantami produktov teh tipov, kot so sedaj v prodaji v Sloveniji. Na tej spletni strani objavljene informacije so zgolj informativnega značaja. V primeru bolezni ali nosečnosti so za svetovanje pri prehrani pristojni le zdravniki. Avtor ne prevzema odgovornosti za uporabo tu objavljenih informacij v zdravstvene namene.

Dr. Iztok Ostan

OBVESTILO!
Na tej strani uporabljeni izrazi  OKA, probiotiki EM in FHES niso komercialna imena dopolnil, pač pa označujejo le določene tipe produktov. Konkretni produkti teh tipov so se v času spreminjali. Nekatera pričevanja so bila pridobljena v preteklosti ali pa v tujini z nekoliko drugačnimi variantami produktov teh tipov, kot so sedaj v prodaji v Sloveniji. Na tej spletni strani objavljene informacije so zgolj informativnega značaja. V primeru bolezni ali nosečnosti so za svetovanje pri prehrani pristojni le zdravniki. Avtor ne prevzema odgovornosti za uporabo tu objavljenih informacij v zdravstvene namene.

Dr. Iztok Ostan
close-link