Obzobni žepki in FHES

Facebooktwitter

Že dolgo imam težave z dlesnimi – parodontalno bolezen. Imela sem že več posegov, vendar so se žepki vsakič začeli ponovno delati.

Brala sem, da FHES pomaga pri moji težavi. Začela sem s tremi kapsulami na dan. Kapsulo sem odprla in del vsebine posula po zobni ščetki, ostalo pa popila z vodo. Že po enem tednu je obzobni žepek izginil. Stanje se je izboljšalo za 50 %.

Obenem sem opazila, da mi desna roka ponoči ne mrtviči več (mrtvičila je zaradi posledic hernije).

Nato sem količino FHES zmanjšala na dve kapsuli dnevno, in roka je ponovno začela mrtvičiti. Zame je idealno tri kapsule na dan.

Da o energiji ne govorim; pri dvajsetih nisem imela toliko energije kot sedaj, pri šestinštiridesetih.

 

 

Produkti: FHES
Kakovost spremembe: izboljšanje
Starost: Odrasli od 20-49 let
Vrsta primera: Pričevanje uporabnika
23/08/2016
  • OSNOVNA DOPOLNILA

  • DRUGA DOPOLNILA

  • STANJE/BOLEZEN

OBVESTILO!

Na tej strani uporabljeni izrazi  MAP, probiotiki EM in FHES niso komercialna imena dopolnil, pač pa označujejo le določene tipe produktov. Konkretni produkti teh tipov so se v času spreminjali. Nekatera pričevanja so bila pridobljena v preteklosti ali pa v tujini z nekoliko drugačnimi variantami produktov teh tipov, kot so sedaj v prodaji v Sloveniji. Na tej spletni strani objavljene informacije so zgolj informativnega značaja. V primeru bolezni ali nosečnosti so za svetovanje pri prehrani pristojni le zdravniki. Avtor ne prevzema odgovornosti za uporabo tu objavljenih informacij v zdravstvene namene.

Dr. Iztok Ostan

OBVESTILO!
Na tej strani uporabljeni izrazi  OKA, probiotiki EM in FHES niso komercialna imena dopolnil, pač pa označujejo le določene tipe produktov. Konkretni produkti teh tipov so se v času spreminjali. Nekatera pričevanja so bila pridobljena v preteklosti ali pa v tujini z nekoliko drugačnimi variantami produktov teh tipov, kot so sedaj v prodaji v Sloveniji. Na tej spletni strani objavljene informacije so zgolj informativnega značaja. V primeru bolezni ali nosečnosti so za svetovanje pri prehrani pristojni le zdravniki. Avtor ne prevzema odgovornosti za uporabo tu objavljenih informacij v zdravstvene namene.

Dr. Iztok Ostan
close-link