Oče je prišel iz bolnišnice hudo zdelan, a si je z dopolnili odlično opomogel

Facebooktwitter

Teden dni po kirurški odstranitvi benignega tumorja, tik preden naj bi ga odpustili iz bolnišnice, se je moj ostareli oče okužil s COVID-19. Ker se je v začetku dobro počutil, so ga na njegovo željo odpustili v domačo karanteno. Doma pa so se postopoma začeli kazali bolezenski znaki in po enem tednu je bila potrebna hospitalizacija. Najprej so mu dajali kisik, nato je bil dva tedna v umetni komi na respiratorju. Kot bi COVID-19 ne bil dovolj, se je pojavila še infekcija z bolnišnično bakterijo (MRSA), rana se po operaciji ni celila, prišlo je do sepse.

Toda moj oče je borec, močen človek. V življenju se je pogumno soočil že z veliko zdravstvenimi težavami (rakom, embolijo, popuščanjem srca, trombozo na nogah, operacijo prostate, operacijo kolena), in tudi pred zadnjimi se ni predal.

Ko je prišel domov, zelo zdelan, sem mu takoj kupil aminokisline OKA in FHES. Začel je jemati po 5 tablet OKA in po 2 kapsuli FHES na dan. Seveda je jemal tudi bio probotik EM (2-krat po pol decilitra na dan). Poleg tega je jemal betaglukan, vitamine C, D in B-kompleks, magnezij in čaj iz oljčnih listov. Vodo zanj smo energetizirali z energetsko ploščico za krepitev pljučne funkcije. Seveda smo ves čas skrbeli tudi za kakovostno domačo hrano, ki jo tudi sicer uživamo.

Hitro si je opomogel. Na kontrolnem pregledu pri pulmologu so mu rekli, da ni videti sledov koronavirusa in da ima pljuča tako čista, kot da sploh ne bi prebolel COVID-19.

 

Kakovost spremembe: izboljšanje
Starost: Stari 60 let in več
Vrsta primera: Pričevanje uporabnika
08/01/2022
  • OSNOVNA DOPOLNILA

  • DRUGA DOPOLNILA

  • STANJE/BOLEZEN

OBVESTILO!

Na tej strani uporabljeni izrazi  MAP, probiotiki EM in FHES niso komercialna imena dopolnil, pač pa označujejo le določene tipe produktov. Konkretni produkti teh tipov so se v času spreminjali. Nekatera pričevanja so bila pridobljena v preteklosti ali pa v tujini z nekoliko drugačnimi variantami produktov teh tipov, kot so sedaj v prodaji v Sloveniji. Na tej spletni strani objavljene informacije so zgolj informativnega značaja. V primeru bolezni ali nosečnosti so za svetovanje pri prehrani pristojni le zdravniki. Avtor ne prevzema odgovornosti za uporabo tu objavljenih informacij v zdravstvene namene.

Dr. Iztok Ostan

OBVESTILO!
Na tej strani uporabljeni izrazi  OKA, probiotiki EM in FHES niso komercialna imena dopolnil, pač pa označujejo le določene tipe produktov. Konkretni produkti teh tipov so se v času spreminjali. Nekatera pričevanja so bila pridobljena v preteklosti ali pa v tujini z nekoliko drugačnimi variantami produktov teh tipov, kot so sedaj v prodaji v Sloveniji. Na tej spletni strani objavljene informacije so zgolj informativnega značaja. V primeru bolezni ali nosečnosti so za svetovanje pri prehrani pristojni le zdravniki. Avtor ne prevzema odgovornosti za uporabo tu objavljenih informacij v zdravstvene namene.

Dr. Iztok Ostan
close-link