Od hude bolezni povsem izčrpana babica

Facebooktwitter

Pred dobrimi desetimi leti je moja babica v svojih osemdesetih prestala zelo hudo bolezen. Iz bolnice so jo odpustili v domačo oskrbo. Bila je tako šibka, da je zmogla le ležati. V bolnici so njeni hčerki (moji mami) povedali, da se mora pripraviti, da bo njena mati poslej le še v postelji.

Domači smo jo poskusili okrepiti z beljakovinami MAP. Prve tri dni jih je jemala po malo (2-3 tablete dnevno), potem pa po 6 na dan (trikrat dnevno po 2). Že po tednu dni je samostojno naredila prve korake po sobi. V naslednjih tednih pa je bila vse krepkejša.

Potem je živela še deset let.  Tudi v svojih devetdesetih se je do zadnjega samostojno gibala v hiši in bližnji okolici. V zadnjem času svojega življenja je sicer potrebovala hojco, a napoved, da bo za vedno obležala v postelji, se na srečo ni uresničila.

Produkti: OKA (angl. MAP)
Kakovost spremembe: izboljšanje
Starost: Stari 60 let in več
Vrsta primera: Pričevanje uporabnika
04/09/2014
  • OSNOVNA DOPOLNILA

  • DRUGA DOPOLNILA

  • STANJE/BOLEZEN

OBVESTILO!

Na tej strani uporabljeni izrazi  MAP, probiotiki EM in FHES niso komercialna imena dopolnil, pač pa označujejo le določene tipe produktov. Konkretni produkti teh tipov so se v času spreminjali. Nekatera pričevanja so bila pridobljena v preteklosti ali pa v tujini z nekoliko drugačnimi variantami produktov teh tipov, kot so sedaj v prodaji v Sloveniji. Na tej spletni strani objavljene informacije so zgolj informativnega značaja. V primeru bolezni ali nosečnosti so za svetovanje pri prehrani pristojni le zdravniki. Avtor ne prevzema odgovornosti za uporabo tu objavljenih informacij v zdravstvene namene.

Dr. Iztok Ostan