Od zdravil prizadeto delovanje črevesja in uživanje probiotika EM

Facebooktwitter

Imam 62 let. Zaradi dolgotrajnega uživanja zdravil sem si pokvarila delovanje črevesja. Izločanje blata je bilo neredno in blato je bilo včasih premehko, včasih pa pretrdo (zapečeno). Postala sem netolerantna oziroma alergična na nekatera zdravila in na nekatere vrste hrane, zlasti na živalske beljakovine.

Prebrala sem gradivo dr. Iztoka Ostana in poslušala njegovo predstavitev v Sežani. Od takrat že skoraj eno leto jemljem zelo kvaliteten probiotik EM, trikrat dnevno po (vsaj) 0,1 dl – skupaj torej od 0,3 do 0,5 dl na dan. V začetku sem ga uživala še več. Vmes sem za krajši čas prekinila z uživanjem, zdaj pa spet redno uživam to čudovito dopolnilo. Rezultati so izjemno dobri. Naj jih opišem: prebava je redna (vsak dan odvajam blato) in blato je ustrezne gostote (ne preredko, ne pretrdo). To živilo bom uporabljala stalno.

Pri alergijah in netolerantnostih pa ne opažam sprememb. Še vedno moram zelo paziti, kaj zaužijem in zlasti se moram izogibati živalskim beljakovinam.

 

Produkti: Probiotik EM
Kakovost spremembe: izboljšanje, nespremenjeno
Starost: Stari 60 let in več
Vrsta primera: Pričevanje uporabnika
10/11/2014
  • OSNOVNA DOPOLNILA

  • DRUGA DOPOLNILA

  • STANJE/BOLEZEN

OBVESTILO!

Na tej strani uporabljeni izrazi  MAP, probiotiki EM in FHES niso komercialna imena dopolnil, pač pa označujejo le določene tipe produktov. Konkretni produkti teh tipov so se v času spreminjali. Nekatera pričevanja so bila pridobljena v preteklosti ali pa v tujini z nekoliko drugačnimi variantami produktov teh tipov, kot so sedaj v prodaji v Sloveniji. Na tej spletni strani objavljene informacije so zgolj informativnega značaja. V primeru bolezni ali nosečnosti so za svetovanje pri prehrani pristojni le zdravniki. Avtor ne prevzema odgovornosti za uporabo tu objavljenih informacij v zdravstvene namene.

Dr. Iztok Ostan

OBVESTILO!
Na tej strani uporabljeni izrazi  OKA, probiotiki EM in FHES niso komercialna imena dopolnil, pač pa označujejo le določene tipe produktov. Konkretni produkti teh tipov so se v času spreminjali. Nekatera pričevanja so bila pridobljena v preteklosti ali pa v tujini z nekoliko drugačnimi variantami produktov teh tipov, kot so sedaj v prodaji v Sloveniji. Na tej spletni strani objavljene informacije so zgolj informativnega značaja. V primeru bolezni ali nosečnosti so za svetovanje pri prehrani pristojni le zdravniki. Avtor ne prevzema odgovornosti za uporabo tu objavljenih informacij v zdravstvene namene.

Dr. Iztok Ostan
close-link