Odprava smrdenja blata šele s pravim odmerkom probiotika EM

Facebooktwitter

Sem Darja (…), stara 64 let.

Po Abrahamu se mi je začela prebava očitno slabšati. Vetrovi, ki jih v mladosti ni bilo, so postali prav nadležni. Pogosto sem bila zaprta. Včasih je minilo več dni ali pa ves teden, preden sem se olajšala. Pogosto je bilo to prava muka. Blato je bilo smrdeče.

Na bratovo pobudo sem pred letom dni začela uživati probiotik EM. Zjutraj sem redno zaužila 0,2 dl probiotika, razredčenega z vodo. Občutila sem izboljšanje. Izločanje je postalo nekoliko lažje in tudi bolj redno (skoraj vsak dan). Ostali pa so neprijeten vonj in vetrovi. Pred dobrim mesecem sem odmerek povečala na 2 krat po 0,2 dl (zjutraj in zvečer). Bistvenih sprememb nisem občutila.

Pred štirimi dnevi pa sem prišla na obisk k bratu in sem mu, ko je pogovor nanesel na to, potožila, da blato še vedno smrdi. Pa je vzel stvar v svoje roke. Zjutraj sem s toplo vodo popila 0,4 dl probiotika EM in sredi dneva še 0,3 dl (z vodo), pred spanjem pa sem požvrkljala še 0,3 tega probiotika in ga pogoltnila. Že četrti dan torej uživam približno po 1 dl probiotika na dan.

Sprememba je očitna: blato je nehalo smrdeti, vetrov ni, blato je bolj kompaktno in ni lepljivo (ko potegnem vodo, je školjka čista), pri izrebljanju ni nobene muke. Odvajanje je vsakodnevno.

Včasih vendarle velja upoštevati nasvet mlajšega brata.

Produkti: Probiotik EM
Kakovost spremembe: izboljšanje
Starost: Stari 60 let in več
Vrsta primera: Pričevanje uporabnika
09/08/2014
  • OSNOVNA DOPOLNILA

  • DRUGA DOPOLNILA

  • STANJE/BOLEZEN