Odpravila alergije s FHES

Facebooktwitter

Moja mama ima 80 let. Pred dobrim desetletjem je imela hude težave z alergijo. Zdravniški testi niso odkrili, na kaj je alergična. Po rokah je imela vnetja, koža se je grdo lupila. Po vsem telesu jo je srbelo. Večkrat je zaradi teh težav obležala v bolnišnici. Bila so obdobja, ko je imela celo telo v povojih.

Zdravniki so jo poskušali zdraviti z raznimi zdravili, pa ni kaj dosti zaleglo. Uživala je tudi medrol. Stranski učinek vsega tega je bila rast dlačic po obrazu. Po naravi je živahna oseba, a po vsem tem je bila čisto potrta, brez energije in (tudi na videz) razčlovečena.

Nekako pred desetimi leti sem jo spobudila, da je začela uživati FHES. Jemala je po 3 kapsule dnevno. Spremembe je opazila že v prvem mesecu jemanja. Potem je šlo, kar se alergije tiče, samo še na bolje. Mama je glede na prej “kot noč in dan”. Ima več energije, spet je živahna. Napadi alergije se od takrat niso ponovili.

FHES jemlje zadnja leta le občasno: nekaj mesecev na leto po 3 kapsule dnevno.

Produkti: FHES
Kakovost spremembe: izboljšanje
Starost: Stari 60 let in več
Vrsta primera: Pričevanje uporabnika
04/09/2014
  • OSNOVNA DOPOLNILA

  • DRUGA DOPOLNILA

  • STANJE/BOLEZEN

OBVESTILO!

Na tej strani uporabljeni izrazi  MAP, probiotiki EM in FHES niso komercialna imena dopolnil, pač pa označujejo le določene tipe produktov. Konkretni produkti teh tipov so se v času spreminjali. Nekatera pričevanja so bila pridobljena v preteklosti ali pa v tujini z nekoliko drugačnimi variantami produktov teh tipov, kot so sedaj v prodaji v Sloveniji. Na tej spletni strani objavljene informacije so zgolj informativnega značaja. V primeru bolezni ali nosečnosti so za svetovanje pri prehrani pristojni le zdravniki. Avtor ne prevzema odgovornosti za uporabo tu objavljenih informacij v zdravstvene namene.

Dr. Iztok Ostan

OBVESTILO!
Na tej strani uporabljeni izrazi  OKA, probiotiki EM in FHES niso komercialna imena dopolnil, pač pa označujejo le določene tipe produktov. Konkretni produkti teh tipov so se v času spreminjali. Nekatera pričevanja so bila pridobljena v preteklosti ali pa v tujini z nekoliko drugačnimi variantami produktov teh tipov, kot so sedaj v prodaji v Sloveniji. Na tej spletni strani objavljene informacije so zgolj informativnega značaja. V primeru bolezni ali nosečnosti so za svetovanje pri prehrani pristojni le zdravniki. Avtor ne prevzema odgovornosti za uporabo tu objavljenih informacij v zdravstvene namene.

Dr. Iztok Ostan
close-link