Odpravljena srčna aritmija

Facebooktwitter

Star sem 83 let.

Pred tremi leti je bilo za mano dolgo obdobje hudega stresa, ki me je čisto izčrpalo. Nisem več mogel v hribe. Bil sem nemiren in se splošno slabo počutil. Težko sem dihal. Ko sva  s soprogo počitnikovala na Malem Lošinju v Hotelu Vespera, nisem zmogel več niti poti od hotela do plaže in nazaj. 

Vrnila sva se domov na Štajersko, kjer sem ugotovil močno aritmijo srca. Zdravnica me je takoj napotila na urgenco in na pregled s Holderjem (24-urno spremljanje ritma srca).

Na vrsto sem moral čakati približno eno leto, zato sem v tem času ukrepal sam. Pripravljal sem si čaj (glog, črna meta, ožepek in koren regrata), na spletu pa našel aminokisline OKA. Ob pitju večje količine tega čaja in uživanju tudi po 10 tablet OKA na dan, se mi je aritmija počasi umirjala, krvni tlak pa padal. V treh mesecih se je stanje skoraj popolnoma umirilo, zato sem postopno zmanjševal število tablet OKA z 10 na 5. Življenjske moči so se mi povrnile.

Ko sem bil končno deležen pregleda z Holderjem, niso ugotovili nepravilnosti v delovanju srca.

Produkti: OKA (angl. MAP)
Kakovost spremembe: izboljšanje
Starost: Stari 60 let in več
Vrsta primera: Pričevanje uporabnika
27/07/2018
  • OSNOVNA DOPOLNILA

  • DRUGA DOPOLNILA

  • STANJE/BOLEZEN

OBVESTILO!

Na tej strani uporabljeni izrazi  MAP, probiotiki EM in FHES niso komercialna imena dopolnil, pač pa označujejo le določene tipe produktov. Konkretni produkti teh tipov so se v času spreminjali. Nekatera pričevanja so bila pridobljena v preteklosti ali pa v tujini z nekoliko drugačnimi variantami produktov teh tipov, kot so sedaj v prodaji v Sloveniji. Na tej spletni strani objavljene informacije so zgolj informativnega značaja. V primeru bolezni ali nosečnosti so za svetovanje pri prehrani pristojni le zdravniki. Avtor ne prevzema odgovornosti za uporabo tu objavljenih informacij v zdravstvene namene.

Dr. Iztok Ostan

OBVESTILO!
Na tej strani uporabljeni izrazi  OKA, probiotiki EM in FHES niso komercialna imena dopolnil, pač pa označujejo le določene tipe produktov. Konkretni produkti teh tipov so se v času spreminjali. Nekatera pričevanja so bila pridobljena v preteklosti ali pa v tujini z nekoliko drugačnimi variantami produktov teh tipov, kot so sedaj v prodaji v Sloveniji. Na tej spletni strani objavljene informacije so zgolj informativnega značaja. V primeru bolezni ali nosečnosti so za svetovanje pri prehrani pristojni le zdravniki. Avtor ne prevzema odgovornosti za uporabo tu objavljenih informacij v zdravstvene namene.

Dr. Iztok Ostan
close-link