OKA in probiotik EM ob dolgotrajni uporabi agresivnega zdravila

Facebooktwitter

Zaradi zelo redke bolezni (primarna mielofibroza), pri kateri eritrocitov ne tvori kostni mozeg, pač pa vranica in jetra, je bila moja vranica povečana in je pritiskala na ostale organe v trebušni votlini.

Od leta 2012 jemljem  zdravilo, ki usmerja tvorbo eritrocitov v kostni mozeg in razbremeni ter zmanjša vranico.

To zdravilo pa je zelo agresivno. Menim, da ne čutim stranskih učinkov (vrtenje v glavi, krvavenje iz nosu, podplutbe…) prav zahvaljujoč uživanju optimalne kombinacije aminokislin  OKA in probiotika EM, ki odlično odpravlja prebavne motnje in napihnjenost ob uživanju zdravila.

Tako sem pri svojih 79-ih letih lahko še vedno vitalen in aktivno vključen v ustvarjalno dejavnost.

 

 

Kakovost spremembe: izboljšanje
Starost: Stari 60 let in več
Vrsta primera: Pričevanje uporabnika
29/06/2016
  • OSNOVNA DOPOLNILA

  • DRUGA DOPOLNILA

  • STANJE/BOLEZEN

OBVESTILO!
Na tej strani uporabljeni izrazi  OKA, probiotiki EM in FHES niso komercialna imena dopolnil, pač pa označujejo le določene tipe produktov. Konkretni produkti teh tipov so se v času spreminjali. Nekatera pričevanja so bila pridobljena v preteklosti ali pa v tujini z nekoliko drugačnimi variantami produktov teh tipov, kot so sedaj v prodaji v Sloveniji. Na tej spletni strani objavljene informacije so zgolj informativnega značaja. V primeru bolezni ali nosečnosti so za svetovanje pri prehrani pristojni le zdravniki. Avtor ne prevzema odgovornosti za uporabo tu objavljenih informacij v zdravstvene namene.

Dr. Iztok Ostan
close-link