OKA in probiotik EM ob dolgotrajni uporabi agresivnega zdravila

Facebooktwittergoogle_plus

Zaradi zelo redke bolezni (primarna mielofibroza), pri kateri eritrocitov ne tvori kostni mozeg, pač pa vranica in jetra, je bila moja vranica povečana in je pritiskala na ostale organe v trebušni votlini.

Od leta 2012 jemljem  zdravilo, ki usmerja tvorbo eritrocitov v kostni mozeg in razbremeni ter zmanjša vranico.

To zdravilo pa je zelo agresivno. Menim, da ne čutim stranskih učinkov (vrtenje v glavi, krvavenje iz nosu, podplutbe…) prav zahvaljujoč uživanju optimalne kombinacije aminokislin  OKA in probiotika EM, ki odlično odpravlja prebavne motnje in napihnjenost ob uživanju zdravila.

Tako sem pri svojih 79-ih letih lahko še vedno vitalen in aktivno vključen v ustvarjalno dejavnost.

 

 

Kakovost spremembe: izboljšanje
Starost: Stari 60 let in več
Vrsta primera: Pričevanje uporabnika
29/06/2016
  • OSNOVNA DOPOLNILA

  • DRUGA DOPOLNILA

  • STANJE/BOLEZEN

OBVESTILO!

Na tej strani uporabljeni izrazi  MAP, probiotiki EM in FHES niso komercialna imena dopolnil, pač pa označujejo le določene tipe produktov. Konkretni produkti teh tipov so se v času spreminjali. Nekatera pričevanja so bila pridobljena v preteklosti ali pa v tujini z nekoliko drugačnimi variantami produktov teh tipov, kot so sedaj v prodaji v Sloveniji. Na tej spletni strani objavljene informacije so zgolj informativnega značaja. V primeru bolezni ali nosečnosti so za svetovanje pri prehrani pristojni le zdravniki. Avtor ne prevzema odgovornosti za uporabo tu objavljenih informacij v zdravstvene namene.

Dr. Iztok Ostan