Okrepitev srčne mišice 80-letne Kraševke

Facebooktwitter

Osemdesetletna gospa Alberta je v zadnjih desetih letih zaradi bradikardije (prepočasnega bitja srca) in drugih zdravstvenih težav nekajkrat obiskala naturopatsko kliniko v kraju Buchloe pri Münchenu. Tam jo najprej temeljito pregledajo in opravijo razne teste, potem pa ji z naravnimi pripravki pomagajo k okrepitvi organizma in njegovi večji obrambni sposobnosti.

Pri teh pregledih se je med drugim izkazalo, da se je gospe v nekaj letih okrepila srčna mišica. Glede na njena leta bi kvečjemu pričakovali, da bi se njena moč zmanjšala. Gospa domneva, da je k temu pripomoglo uživanje MAP. Uživa ga od leta 2002 v dnevnem odmerku vsaj 5 tablet. Ob taki prehrani je uspela ohraniti čvrsto postavo in dokaj krepke mišice (noge, roke), čeprav mladostne moči seveda ni več. Zato domneva, da je k večji moči srca prispeval predvsem MAP.

Produkti: OKA (angl. MAP)
Kakovost spremembe: izboljšanje
Starost: Stari 60 let in več
Vrsta primera: Pričevanje uporabnika
22/08/2014
  • OSNOVNA DOPOLNILA

  • DRUGA DOPOLNILA

  • STANJE/BOLEZEN

OBVESTILO!
Na tej strani uporabljeni izrazi  OKA, probiotiki EM in FHES niso komercialna imena dopolnil, pač pa označujejo le določene tipe produktov. Konkretni produkti teh tipov so se v času spreminjali. Nekatera pričevanja so bila pridobljena v preteklosti ali pa v tujini z nekoliko drugačnimi variantami produktov teh tipov, kot so sedaj v prodaji v Sloveniji. Na tej spletni strani objavljene informacije so zgolj informativnega značaja. V primeru bolezni ali nosečnosti so za svetovanje pri prehrani pristojni le zdravniki. Avtor ne prevzema odgovornosti za uporabo tu objavljenih informacij v zdravstvene namene.

Dr. Iztok Ostan
close-link