Opešane ledvice

Facebooktwitter

Moja tašča je prihajala k nam na obisk vsakih nekaj mesecev. Bila je stara več kot 90 let. Ko je bila pri nas, smo ji vsako jutro dajali po 4 tablete MAP in vsaj eno kapsulo FHES. To je popila skupaj s kozarcem svežega soka. Popoldne je dobila še en tak obrok. Ponavadi se je ob takem režimu v štirinajstih dneh zelo okrepila.

Pri enem od obiskov pa je drugi dan potožila, da jo spet bolijo ledvice. Ledvice so bile njena šibka točka. Zaradi pekoče bolečine ob uriniranju je pila ursi čaj in včasih je morala celo jemati antibiotike.

Sklepal sem, da je ob naših prehranskih dopolnilih prišlo pri tašči do prehitrega razstrupljanja. Zaloge strupov so se sproščale v kri, izločiti pa jih ni mogla dovolj hitro zaradi opešanih ledvic. Tako so bile ledvice preobremenjene in so jo bolele.

Domneval sem, da je za to kriv predvsem FHES, saj zelo razstruplja telo. Zato ga dan ali dva ni pila, uživala pa je nespremenjen odmerek MAP. In res so bolečine kmalu minile. Ko so ji potem spet dajali tudi FHES, se težave niso več ponovile.

Pri izčrpanih in ostarelih je modro začeti regeneracijo z dodajanjem MAP, ki okrepi celotno telo, tudi izločala. Tako okrepljeno telo kasneje lažje prenese učinke FHES in drugih razstrupljevalnih sredstev. Začetne težave, ki jih imenujemo razstrupljevalna kriza (glavoboli, slabo počutje), so ob taki postopnosti manj verjetne.

Kakovost spremembe: izboljšanje, začasno poslabšanje
Starost: Stari 60 let in več
Vrsta primera: Pričevanje uporabnika
23/08/2014
  • OSNOVNA DOPOLNILA

  • DRUGA DOPOLNILA

  • STANJE/BOLEZEN