»Optimalna kombinacija aminokislin me je rešila«

Facebooktwitter

V letu 2014 sem, stara 85 let, dobivala šest mesecev kemoterapijo, ki me je zelo izčrpala. Shujšala sem za 25 kilogramov. Bila sem za umret. Kljub temu se je bolezen nadaljevala. Bila sem brez apetita in vse, kar sem zaužila, sem izbruhala. Bila sem tako ošibela, da sama nisem mogla niti prestopiti stopnic, tako da so me morali poklicni reševalci voditi na razne preglede. Dobesedno sem bila priklenjena na dom in odvisna od pomoči drugih.

Hčerka mi je začela dajati tablete OKA. Začela je s štirimi tabletami na dan in količino postopoma povečala na sedem tablet. Že po kratkem čas sem nehala bruhati in sem se vidno okrepila. Od srede decembra 2014 do konca januarja 2015 sem fizično popolnoma okrevala. Lahko sem spet normalno sama hodila tudi po stopnicah in spet vse jedla ter pridobila nekaj kilogramov. Karcinom se ni ustavil, vendar zdaj lahko kljub temu normalno živim in opravljam običajna dela.

Uživam tudi probiotik EM in FHES.

Hvala za OKA, ki mi je rešila življenje.

 

 

Kakovost spremembe: izboljšanje
Starost: Stari 60 let in več
Vrsta primera: Pričevanje uporabnika
29/06/2016
  • OSNOVNA DOPOLNILA

  • DRUGA DOPOLNILA

  • STANJE/BOLEZEN

OBVESTILO!

Na tej strani uporabljeni izrazi  MAP, probiotiki EM in FHES niso komercialna imena dopolnil, pač pa označujejo le določene tipe produktov. Konkretni produkti teh tipov so se v času spreminjali. Nekatera pričevanja so bila pridobljena v preteklosti ali pa v tujini z nekoliko drugačnimi variantami produktov teh tipov, kot so sedaj v prodaji v Sloveniji. Na tej spletni strani objavljene informacije so zgolj informativnega značaja. V primeru bolezni ali nosečnosti so za svetovanje pri prehrani pristojni le zdravniki. Avtor ne prevzema odgovornosti za uporabo tu objavljenih informacij v zdravstvene namene.

Dr. Iztok Ostan

OBVESTILO!
Na tej strani uporabljeni izrazi  OKA, probiotiki EM in FHES niso komercialna imena dopolnil, pač pa označujejo le določene tipe produktov. Konkretni produkti teh tipov so se v času spreminjali. Nekatera pričevanja so bila pridobljena v preteklosti ali pa v tujini z nekoliko drugačnimi variantami produktov teh tipov, kot so sedaj v prodaji v Sloveniji. Na tej spletni strani objavljene informacije so zgolj informativnega značaja. V primeru bolezni ali nosečnosti so za svetovanje pri prehrani pristojni le zdravniki. Avtor ne prevzema odgovornosti za uporabo tu objavljenih informacij v zdravstvene namene.

Dr. Iztok Ostan
close-link