Oslabelost po klopnem meningitisu

Facebooktwittergoogle_plus

Star sem 89 let in bil sem precej oslabel po prebolenem klopnem meningitisu.

Opravil sem šestmesečno krepilno kuro z optimalno kombinacijo aminokislin (OKA), FHES in probiotikom EM. Vsako jutro sem na tešče popil pol decilitra probiotika, po zajtrku sem vzel tableto OKA, v šestih mesecih pa sem porabil tudi plastenko FHES (60 kapsul).

Stanje se mi je rahlo izboljšalo, vendar sem prenehal z jemanjem teh prehranskih dodatkov, ker mi je stalno kupovanje dodatkov malo predrago.

 

 

Kakovost spremembe: izboljšanje
Starost: Stari 60 let in več
Vrsta primera: Pričevanje uporabnika
01/05/2016
  • OSNOVNA DOPOLNILA

  • DRUGA DOPOLNILA

  • STANJE/BOLEZEN

OBVESTILO!

Na tej strani uporabljeni izrazi  MAP, probiotiki EM in FHES niso komercialna imena dopolnil, pač pa označujejo le določene tipe produktov. Konkretni produkti teh tipov so se v času spreminjali. Nekatera pričevanja so bila pridobljena v preteklosti ali pa v tujini z nekoliko drugačnimi variantami produktov teh tipov, kot so sedaj v prodaji v Sloveniji. Na tej spletni strani objavljene informacije so zgolj informativnega značaja. V primeru bolezni ali nosečnosti so za svetovanje pri prehrani pristojni le zdravniki. Avtor ne prevzema odgovornosti za uporabo tu objavljenih informacij v zdravstvene namene.

Dr. Iztok Ostan