Trebušček ne boli več

Facebooktwitter

Probiotik EM pijem sam že več  časa, na novo pa ga dajem tudi svoji desetletni hčerki. Zaradi obilice nezdrave hrane, ki jo poje, jo je večkrat bolel trebuh pred odvajanjem ali po njem. Ni odvajala redno. Blato je bilo lepljivo in z močnim vonjem.

Približno pred pol leta sem ji pričel dodajati v jutranjem času majhne količine probiotika EM (1-1,5 jušne žlice) v kozarec vode. Potrebno ji ga je bilo razredčiti s precej vode zaradi kislega okusa. Nerazredčenega bi otrok zelo težko popil.

Izboljšanje smo opazili nekako po enem mesecu. Sedaj  pa pri njej le redkokdaj opazim omenjene prebavne težave. Hčerka se ne toži več, da bi jo bolelo, odvaja pa enkrat na dan.

Vidim, da je v njenem primeru prišlo do izboljšanja, zato bomo nadaljevali s pitjem; zaradi okusa sicer z majhnimi količinami, pa vendar bomo.

 

 

Produkti: Probiotik EM
Kakovost spremembe: izboljšanje
Starost: Otroci do 10 let, Odrasli od 20-49 let
Vrsta primera: Pričevanje uporabnika
09/08/2014
  • OSNOVNA DOPOLNILA

  • DRUGA DOPOLNILA

  • STANJE/BOLEZEN

OBVESTILO!
Na tej strani uporabljeni izrazi  OKA, probiotiki EM in FHES niso komercialna imena dopolnil, pač pa označujejo le določene tipe produktov. Konkretni produkti teh tipov so se v času spreminjali. Nekatera pričevanja so bila pridobljena v preteklosti ali pa v tujini z nekoliko drugačnimi variantami produktov teh tipov, kot so sedaj v prodaji v Sloveniji. Na tej spletni strani objavljene informacije so zgolj informativnega značaja. V primeru bolezni ali nosečnosti so za svetovanje pri prehrani pristojni le zdravniki. Avtor ne prevzema odgovornosti za uporabo tu objavljenih informacij v zdravstvene namene.

Dr. Iztok Ostan
close-link