Otroka uživata probiotik EM

Facebooktwitter

Pred štirinajstimi dnevi smo v trgovini na Vrhniki kupili stekleničko probiotika EM. Dajati smo ga začeli dveletnemu fanku in punčki, stari štiri leta in pol. Vsakemu damo po eno žlico zjutraj in zvečer v mlačen čaj, ki ga osladimo z medom, da ga popijeta brez večjih težav.

Pred jemanjem je imel fantek precej napihnjen trebušček, njegovo blato pa je precej smrdelo. Punčka ni imela posebnih težav.

Pri punčki ni videti nobenih sprememb, pri fantku pa se je precej zmanjšala napihnjenost in ima sedaj bolj redno prebavo. Tudi njegovo blato ne smrdi več toliko kot prej. Menimo, da mu je pri tem zelo verjetno pomagal prav probiotik.

 

Produkti: Probiotik EM
Kakovost spremembe: izboljšanje
Starost: Otroci do 10 let
Vrsta primera: Pričevanje uporabnika
02/10/2014
  • OSNOVNA DOPOLNILA

  • DRUGA DOPOLNILA

  • STANJE/BOLEZEN

OBVESTILO!

Na tej strani uporabljeni izrazi  MAP, probiotiki EM in FHES niso komercialna imena dopolnil, pač pa označujejo le določene tipe produktov. Konkretni produkti teh tipov so se v času spreminjali. Nekatera pričevanja so bila pridobljena v preteklosti ali pa v tujini z nekoliko drugačnimi variantami produktov teh tipov, kot so sedaj v prodaji v Sloveniji. Na tej spletni strani objavljene informacije so zgolj informativnega značaja. V primeru bolezni ali nosečnosti so za svetovanje pri prehrani pristojni le zdravniki. Avtor ne prevzema odgovornosti za uporabo tu objavljenih informacij v zdravstvene namene.

Dr. Iztok Ostan

OBVESTILO!
Na tej strani uporabljeni izrazi  OKA, probiotiki EM in FHES niso komercialna imena dopolnil, pač pa označujejo le določene tipe produktov. Konkretni produkti teh tipov so se v času spreminjali. Nekatera pričevanja so bila pridobljena v preteklosti ali pa v tujini z nekoliko drugačnimi variantami produktov teh tipov, kot so sedaj v prodaji v Sloveniji. Na tej spletni strani objavljene informacije so zgolj informativnega značaja. V primeru bolezni ali nosečnosti so za svetovanje pri prehrani pristojni le zdravniki. Avtor ne prevzema odgovornosti za uporabo tu objavljenih informacij v zdravstvene namene.

Dr. Iztok Ostan
close-link