Otrokove kronične težave s črevesjem

Facebooktwitter

Moj desetletni sin ima že od malega kronične težave s črevesjem. Začelo se je, ko je v vrtcu dobil rotavirus, ki je povzročil hudo drisko, imel je tudi kri v blatu. Takrat še nisem poznala probiotika EM, težavo smo rešili z neemom in strogo dieto.

Od takrat so se podobne težave pogosto ponavljale. Ko mu upade odpornost, mu rahlo oteče spodnja ustnica, pojavijo se bolečine v črevesju, driska in povišana telesna temperatura. Pogosto so se mu pojavljale tudi glivice na podplatih. Doživel je toliko hudega, da je bil pripravljen preizkusiti kar koli, kar bi lahko pomagalo.

Probiotik sem mu prvič dala pred nekaj leti, ko je pozimi razsajala gripa in so pri njem spet izbruhnile običajne težave. V nedeljo je na pol ure spil pol šilca probiotika. Takoj sem opazila učinek na očeh, pa tudi ustnica ni otekla. Prav neverjetno se mi je zdelo, da je v ponedeljek že lahko šel v šolo.

Probiotik mu tako pomaga, da ga imamo vedno na zalogi. Ko se mi zdi malo »čuden«, mu dam šilce. Pa tudi sam ima občutek, kdaj ga potrebuje.

V začetku mi je probiotik smrdel, a sem se njegovega vonja navadila.

 

Produkti: Probiotik EM
Kakovost spremembe: izboljšanje
Starost: Otroci do 10 let
Vrsta primera: Pričevanje uporabnika
18/12/2020
  • OSNOVNA DOPOLNILA

  • DRUGA DOPOLNILA

  • STANJE/BOLEZEN

OBVESTILO!

Na tej strani uporabljeni izrazi  MAP, probiotiki EM in FHES niso komercialna imena dopolnil, pač pa označujejo le določene tipe produktov. Konkretni produkti teh tipov so se v času spreminjali. Nekatera pričevanja so bila pridobljena v preteklosti ali pa v tujini z nekoliko drugačnimi variantami produktov teh tipov, kot so sedaj v prodaji v Sloveniji. Na tej spletni strani objavljene informacije so zgolj informativnega značaja. V primeru bolezni ali nosečnosti so za svetovanje pri prehrani pristojni le zdravniki. Avtor ne prevzema odgovornosti za uporabo tu objavljenih informacij v zdravstvene namene.

Dr. Iztok Ostan

OBVESTILO!
Na tej strani uporabljeni izrazi  OKA, probiotiki EM in FHES niso komercialna imena dopolnil, pač pa označujejo le določene tipe produktov. Konkretni produkti teh tipov so se v času spreminjali. Nekatera pričevanja so bila pridobljena v preteklosti ali pa v tujini z nekoliko drugačnimi variantami produktov teh tipov, kot so sedaj v prodaji v Sloveniji. Na tej spletni strani objavljene informacije so zgolj informativnega značaja. V primeru bolezni ali nosečnosti so za svetovanje pri prehrani pristojni le zdravniki. Avtor ne prevzema odgovornosti za uporabo tu objavljenih informacij v zdravstvene namene.

Dr. Iztok Ostan
close-link