Pacientka s presajeno ledvico

Facebooktwitter

Gospa T.T. je stara 35 let. Od štirinajstega leta starosti jo muči kronično ledvično obolenje (FSGS – segmentana fokalna glomeruloskleroza). Od leta 2004, ko je bila stara 25 let, je bila na hemodializi, pred petimi leti (2009) pa so ji presadili ledvico. Po tem je morala vsaka dva tedna na plazmoferezo (odstranitev krvne plazme in vračanje krvničk v kri). Ko je začela z bioresonančno terapijo, se ji je stanje toliko izboljšalo, da je sedaj potrebna plazmofereza na tri tedne. Analize so pokazale, da se je ob bioresonančni terapiji zmanjšala raven kreatinina in sečnine v krvi, pa tudi raven beljakovin v urinu.

Naredila je tudi poskus z uživanjem MAP. Deset dni je uživala po 5 tablet MAP na dan; ob tem ni uživala mesa. Izvidi so pokazali, da se je ob taki prehrani in bioresonančni terapiji še dodatno znižala raven sečnine v krvi, čeprav je bila še vedno povišana (nad referenčnimi vrednostmi).

 

PARAMETER Referenčne vrednosti Pred terapijo z bioresonanco

 

Terapija z bioresonanco Terapija z bioresonanco + MAP
Kreatinin

μmol/L

44 – 97 160 in več 130-140 130-140
Sečnina

mmol/L

2,8–7,5 20-22 17-18 do 16
Beljakovine v urinu/24 ur

poE

 

0 4-6 2 2

 

Produkti: OKA (angl. MAP)
Kakovost spremembe: izboljšanje
Starost: Odrasli od 20-49 let
Vrsta primera: Pričevanje zdravnika
04/09/2014
  • OSNOVNA DOPOLNILA

  • DRUGA DOPOLNILA

  • STANJE/BOLEZEN

OBVESTILO!

Na tej strani uporabljeni izrazi  MAP, probiotiki EM in FHES niso komercialna imena dopolnil, pač pa označujejo le določene tipe produktov. Konkretni produkti teh tipov so se v času spreminjali. Nekatera pričevanja so bila pridobljena v preteklosti ali pa v tujini z nekoliko drugačnimi variantami produktov teh tipov, kot so sedaj v prodaji v Sloveniji. Na tej spletni strani objavljene informacije so zgolj informativnega značaja. V primeru bolezni ali nosečnosti so za svetovanje pri prehrani pristojni le zdravniki. Avtor ne prevzema odgovornosti za uporabo tu objavljenih informacij v zdravstvene namene.

Dr. Iztok Ostan

OBVESTILO!
Na tej strani uporabljeni izrazi  OKA, probiotiki EM in FHES niso komercialna imena dopolnil, pač pa označujejo le določene tipe produktov. Konkretni produkti teh tipov so se v času spreminjali. Nekatera pričevanja so bila pridobljena v preteklosti ali pa v tujini z nekoliko drugačnimi variantami produktov teh tipov, kot so sedaj v prodaji v Sloveniji. Na tej spletni strani objavljene informacije so zgolj informativnega značaja. V primeru bolezni ali nosečnosti so za svetovanje pri prehrani pristojni le zdravniki. Avtor ne prevzema odgovornosti za uporabo tu objavljenih informacij v zdravstvene namene.

Dr. Iztok Ostan
close-link