Po operaciji raka v ustni votlini

Facebooktwitter

Mojemu sorodniku, star je 63 let, so pred dobrim letom operirali raka v ustni votlini. Po operaciji je bil vedno bolj šibak, ker ni mogel jesti. Užival je samo tekočo hrano, pa še to je težko požiral. S požiranjem ima še vedno težave. Po mojih priporočilih, naj poskusijo z MAP, so se za to odločili. Začel je uživati po 2 do 5 tablet na dan. Kmalu je občutil več energije in moči. Še zdaj, ko je minilo že leto dni od operacije, zaradi hudih bolečin v glavi včasih nima volje do hrane. MAP pa mu žena zdrobi v prah in zaužije ga s tekočino, tako dobi telo vsaj nekaj beljakovin in energije. Kot rečeno, jemlje MAP vsak dan, odmerek pa je odvisen od njegovega počutja: od 2 do 5 tablet, največkrat sta to 2 tableti dnevno.

Žena pravi, da ga uživanje MAP ohranja pri življenju.

Produkti: OKA (angl. MAP)
Kakovost spremembe: izboljšanje
Starost: Stari 60 let in več
Vrsta primera: Pričevanje uporabnika
18/09/2014
  • OSNOVNA DOPOLNILA

  • DRUGA DOPOLNILA

  • STANJE/BOLEZEN

OBVESTILO!

Na tej strani uporabljeni izrazi  MAP, probiotiki EM in FHES niso komercialna imena dopolnil, pač pa označujejo le določene tipe produktov. Konkretni produkti teh tipov so se v času spreminjali. Nekatera pričevanja so bila pridobljena v preteklosti ali pa v tujini z nekoliko drugačnimi variantami produktov teh tipov, kot so sedaj v prodaji v Sloveniji. Na tej spletni strani objavljene informacije so zgolj informativnega značaja. V primeru bolezni ali nosečnosti so za svetovanje pri prehrani pristojni le zdravniki. Avtor ne prevzema odgovornosti za uporabo tu objavljenih informacij v zdravstvene namene.

Dr. Iztok Ostan

OBVESTILO!
Na tej strani uporabljeni izrazi  OKA, probiotiki EM in FHES niso komercialna imena dopolnil, pač pa označujejo le določene tipe produktov. Konkretni produkti teh tipov so se v času spreminjali. Nekatera pričevanja so bila pridobljena v preteklosti ali pa v tujini z nekoliko drugačnimi variantami produktov teh tipov, kot so sedaj v prodaji v Sloveniji. Na tej spletni strani objavljene informacije so zgolj informativnega značaja. V primeru bolezni ali nosečnosti so za svetovanje pri prehrani pristojni le zdravniki. Avtor ne prevzema odgovornosti za uporabo tu objavljenih informacij v zdravstvene namene.

Dr. Iztok Ostan
close-link