Po preizkusu 10 drugih probiotikov se je s probiotikom EM končno rešil drisk

Facebooktwitter
Znanec ima nekajkrat letno driske, za katere meni, da mu jih povzroča prehrana: zelenjava, predvsem temna, in meso. Za takrat pravi, da odvaja “kot vidra”. Ob taki prehrani ima redkejše blato oziroma se pojavi driska. Če uživa ogljikove hidrate, nima težav s prebavo in če poje kos belega kruha, se stanje izboljša – blato ni več redko. Vendar pa belega kruha ne je rad.
Bil je že na vseh mogočih preiskavah in niso ničesar našli, niti bakterije v želodcu ne. Rekli so mu, da pač tako presnavlja, vendar se mu to ne zdi normalno. Prav tako nima glivičnih obolenj ali aft v ustih; le herpese na ustnici se pojavi približno osemkrat na leto. Razen problematične prebave, ki ga muči že vrsto let, nima drugih zdravstvenih težav. Je suhljat in star 40 let. Poskusil je že vsaj deset vrst probiotikov, ki so bili neučinkoviti, pa sem mu priporočala bio probiotik EM.
Prenesla sem mu informacije, ki mi jih je posredoval dr. Ostan in mu dala dva njegova članka.  Povedal je, da so mu te informacije pomagale razjasniti njegovo stanje, počutje ter odziv telesa na določena živila. Naenkrat mu je postalo vse logično, pravi. Stanje prebave, pa tudi splošno počutje, sta se mu po 10-dnevnem uživanju bio probiotika EM zelo izboljšala. Pravi, da se v zadnjih šestih letih, odkar so se začele težave, nikoli ni počutil tako dobro kot zdaj. Probiotik EM bo užival še naprej. Če se mu bo zdelo potrebno, bo v jeseni kot dodatno podporo začel jemati še aminokisline OKA in antioksidant FHES.
Izredno je hvaležen dr. Ostanu za njegov trud, nasvete in informacije. Končno je našel probiotik, ki je učinkovit. Kot rečeno, je bil baje enajsti zapovrstjo.
Produkti: Probiotik EM
Kakovost spremembe: izboljšanje
Starost: Odrasli od 20-49 let
Vrsta primera: Pričevanje uporabnika
30/09/2018
  • OSNOVNA DOPOLNILA

  • DRUGA DOPOLNILA

  • STANJE/BOLEZEN