Po stresnem življenju zdrava starost

Facebooktwitter

Živim na Krasu. V tem letu sem dopolnila 63 let. Že nekaj let sem upokojena. Vse življenje sem opravljala zelo stresno in odgovorno delo na zahtevnem delovnem mestu v pisarni, z ljudmi.  Veliko sem bila v bolniškem staležu. Imela sem veliko težav z vnetji sinusov, s hrbtenico, ožiljem…

V zadnjih letih skrbim za bolj zdravo prehrano. Iz jedilnika sem izločila skoraj vso hrano živalskega izvora, samo enkrat na teden si pripravim ribo, pa še to skuham. Ničesar več ne cvrem ali poham. Izločila sem tudi pšenico in piro; bila sem alergična na gluten. Pojem veliko zelenjave, sadja in žit.

Že odkar se je na tržišču pojavil probiotik EM, si dam pred vsakim obrokom v vodo po dva zamaška za dobro prebavo in vse boljše počutje. V Sežani sem se namreč udeležila predavanja g. Ostana in se pravilno odločila za prehransko dopolnilo, ki zares veliko pripomore k zdravju. Moja prebava se je zares izboljšala, zdaj je odlična.

 

 

 

Produkti: Probiotik EM
Kakovost spremembe: izboljšanje
Starost: Stari 60 let in več
Vrsta primera: Pričevanje uporabnika
22/05/2016
  • OSNOVNA DOPOLNILA

  • DRUGA DOPOLNILA

  • STANJE/BOLEZEN

OBVESTILO!
Na tej strani uporabljeni izrazi  OKA, probiotiki EM in FHES niso komercialna imena dopolnil, pač pa označujejo le določene tipe produktov. Konkretni produkti teh tipov so se v času spreminjali. Nekatera pričevanja so bila pridobljena v preteklosti ali pa v tujini z nekoliko drugačnimi variantami produktov teh tipov, kot so sedaj v prodaji v Sloveniji. Na tej spletni strani objavljene informacije so zgolj informativnega značaja. V primeru bolezni ali nosečnosti so za svetovanje pri prehrani pristojni le zdravniki. Avtor ne prevzema odgovornosti za uporabo tu objavljenih informacij v zdravstvene namene.

Dr. Iztok Ostan
close-link