Po zdravljenju pljuč nisem mogla dvigniti niti skodelice čaja

Facebooktwitter

Lansko leto mi je pisala petdesetletna gospa S. in me prosila za pomoč. Prebolela je hudo pljučnico. Kirurško so ji vzeli delček pljuč za analizo (resekcija). Prestala je bronhoskopijo, dobivala je visoke odmerke zdravil (kortikosteroidov in imunosupresivov). Pisala mi je, da je duševno in telesno popolnoma na tleh. Z desno roko ni mogla dvigniti niti skodelice čaja, za pripravo kosila pa je rabila, kot se je izrazila, “cel dan”. Prosila me je za pomoč pri okrepitvi.

Poslal sem ji svoj članek “Prehranska prva pomoč”, v katerem je opisan trimesečni program okrepitve z izbranimi prehranskimi dopolnili.

Dobrih deset mesecev kasneje mi je zadovoljna pisala: “Sledila sem vašim priporočilom. Vsak dan sem jemala po 4  tablete OKA, po 2 kapsuli FHES in bio probiotik EM, občasno pa tudi klorelo in spirulino. In glej, rezultati so se pokazali. Postopoma se mi je izboljševalo splošno počutje. Sedaj imam več moči. Včeraj sem imela spirometrijo. Moje vrednosti pljučnih volumnov so se nekoliko popravile. Moja pot k zdravju se še nadaljuje. Še enkrat se zahvaljujem za vaše nasvete.”

 

Kakovost spremembe: izboljšanje
Starost: Odrasli od 50-59 let
Vrsta primera: Pričevanje uporabnika
03/02/2020
  • OSNOVNA DOPOLNILA

  • DRUGA DOPOLNILA

  • STANJE/BOLEZEN