Prav vse sodelavke v pisarni zdaj uživamo probiotik EM

Facebooktwitter

Probiotik EM redno uporabljam že dve leti, od svojega štiridesetega leta.

Pred tem je bila največja težava, ki sem jo imela, neredno odvajanje blata. Posledica tega je bila velika napihnjenost in nenehni vetrovi, vse to pa je povzročalo neprijeten občutek. Predvsem se je ta napetost odražala v službi, ko človek ne gre rad na stranišče, predvsem če ima blato neprijeten vonj.

Izredno sem zadovoljna, da sem našla ta probiotik. Že od samega začetka jemljem samo po en zamašek zjutraj na prazen želodec. Po desetih minutah grem normalno odvajat blato, ki je zdaj brez zadušljivega vonja. V službi nisem več napihnjena in sem veliko bolj sproščena. Zato ga jemljem prav vsak dan.

Svojo izkušnjo sem seveda delila tudi s sodelavkami v pisarni. Prav vse sedaj uživamo probiotik EM in vse imamo dobre izkušnje. Z veseljem ga priporočamo naprej.

 

Produkti: Probiotik EM
Kakovost spremembe: izboljšanje
Starost: Odrasli od 20-49 let
Vrsta primera: Pričevanje uporabnika
02/03/2016
  • OSNOVNA DOPOLNILA

  • DRUGA DOPOLNILA

  • STANJE/BOLEZEN

OBVESTILO!
Na tej strani uporabljeni izrazi  OKA, probiotiki EM in FHES niso komercialna imena dopolnil, pač pa označujejo le določene tipe produktov. Konkretni produkti teh tipov so se v času spreminjali. Nekatera pričevanja so bila pridobljena v preteklosti ali pa v tujini z nekoliko drugačnimi variantami produktov teh tipov, kot so sedaj v prodaji v Sloveniji. Na tej spletni strani objavljene informacije so zgolj informativnega značaja. V primeru bolezni ali nosečnosti so za svetovanje pri prehrani pristojni le zdravniki. Avtor ne prevzema odgovornosti za uporabo tu objavljenih informacij v zdravstvene namene.

Dr. Iztok Ostan
close-link