Prebavne motnje in alergija 42-letne Štajerke

Facebooktwitter

Preden sem začela uživati probiotik EM, sem imela neredno prebavo, slabo sem se počutila in občasno sem imela znake alergije na koži.

Tri mesece sem redno uživala po 0,3 dl probiotika EM (trikrat na dan po eno merico – zamašek). V tem času so alergije izginile, prebava se je uredila, moje počutje in vitalnost pa izboljšala. Prvo izboljšanje prebave se je pokazalo že po dobrem tednu, bistveno izboljšanje pa po 14 dneh. Alergije so popolnoma izginile v prvih dveh mesecih jemanja.

Potem sem uživala probiotik EM samo še na tešče zjutraj, nato pa sem prešla na “vzdrževalno” mero. Po intenzivnem obdobju jemanja zdaj probiotik uživam občasno za vzdrževanje zdrave črevesne flore.

Priporočam vsem, ki imajo kakršnekoli težave s kožo, prebavo in slabim počutjem kot posledico slabe prebave.

 

Produkti: Probiotik EM
Kakovost spremembe: izboljšanje
Starost: Odrasli od 20-49 let
Vrsta primera: Pričevanje uporabnika
18/09/2014
  • OSNOVNA DOPOLNILA

  • DRUGA DOPOLNILA

  • STANJE/BOLEZEN

OBVESTILO!

Na tej strani uporabljeni izrazi  MAP, probiotiki EM in FHES niso komercialna imena dopolnil, pač pa označujejo le določene tipe produktov. Konkretni produkti teh tipov so se v času spreminjali. Nekatera pričevanja so bila pridobljena v preteklosti ali pa v tujini z nekoliko drugačnimi variantami produktov teh tipov, kot so sedaj v prodaji v Sloveniji. Na tej spletni strani objavljene informacije so zgolj informativnega značaja. V primeru bolezni ali nosečnosti so za svetovanje pri prehrani pristojni le zdravniki. Avtor ne prevzema odgovornosti za uporabo tu objavljenih informacij v zdravstvene namene.

Dr. Iztok Ostan

OBVESTILO!
Na tej strani uporabljeni izrazi  OKA, probiotiki EM in FHES niso komercialna imena dopolnil, pač pa označujejo le določene tipe produktov. Konkretni produkti teh tipov so se v času spreminjali. Nekatera pričevanja so bila pridobljena v preteklosti ali pa v tujini z nekoliko drugačnimi variantami produktov teh tipov, kot so sedaj v prodaji v Sloveniji. Na tej spletni strani objavljene informacije so zgolj informativnega značaja. V primeru bolezni ali nosečnosti so za svetovanje pri prehrani pristojni le zdravniki. Avtor ne prevzema odgovornosti za uporabo tu objavljenih informacij v zdravstvene namene.

Dr. Iztok Ostan
close-link