Prebavne težave gospe Majde in Crohnova bolezen njenega moža

Facebooktwitter

Že leto in pol bo, kar sva z možem začela jemati probiotik EM. Moram povedati, da nama je zelo pomagal.

Letos sem dopolnila 50 let. Probiotik EM uživam vsako jutro skupaj z vodo, v kateri razredčim 3 zamaške probiotika (0,3 dl). Sicer nisem imela večjih težav, sem pa že takoj opazila razliko pri odvajanju in napihnjenosti.

Mož (48) je kronični bolnik s Crohnovo boleznijo in mislim, da je njemu probiotik EM še najbolj pomagal. Jemlje enak odmerek kot jaz (0,3 dl na dan). Zdaj je sicer na bioloških zdravilih, vendar uživanja probiotika ni opustil, kajti pri kratkih obdobjih neuživanja je takoj opazil razliko.

Učinki  so bili pri obeh skoraj takojšnji. Pri meni so se pojavili v enem tednu, pri možu, ki ima kronično vnetje, pa še prej.

V veselje mi je bilo sodelovati in napisati svoje izkušnje, ki jih delim tudi z ostalimi, ki uživajo ta probiotik (priporočila sem ga že mnogim in vsi so zadovoljni z učinki) in tudi s potencialnimi uživalci.

Torej, probiotik EM nama je pripomogel h kvalitetnejšemu počutju in ga bova zato še naprej redno uživala.

Produkti: Probiotik EM
Kakovost spremembe: izboljšanje
Starost: Odrasli od 20-49 let, Odrasli od 50-59 let
Vrsta primera: Pričevanje uporabnika
22/08/2014
  • OSNOVNA DOPOLNILA

  • DRUGA DOPOLNILA

  • STANJE/BOLEZEN

OBVESTILO!
Na tej strani uporabljeni izrazi  OKA, probiotiki EM in FHES niso komercialna imena dopolnil, pač pa označujejo le določene tipe produktov. Konkretni produkti teh tipov so se v času spreminjali. Nekatera pričevanja so bila pridobljena v preteklosti ali pa v tujini z nekoliko drugačnimi variantami produktov teh tipov, kot so sedaj v prodaji v Sloveniji. Na tej spletni strani objavljene informacije so zgolj informativnega značaja. V primeru bolezni ali nosečnosti so za svetovanje pri prehrani pristojni le zdravniki. Avtor ne prevzema odgovornosti za uporabo tu objavljenih informacij v zdravstvene namene.

Dr. Iztok Ostan
close-link