Prebavne težave onkološke bolnice

Facebooktwitter

Sem onkološka bolnica, stara 45 let. Gre za raka na pljučih z zasevki v glavi. Obsevali so mi glavo. Zdaj poteka kemoterapija.

Ob vseh teh terapijah so se pojavile driske in napihnjenost z bolečino v trebuhu.

En teden pijem probiotik EM – trikrat dnevno vmešam po dva pokrovčka (0,2 dl) v deciliter soka aronije ali kokosove vode.

Z učinki sem zelo zadovoljna. Drisk ni več. Napihnjenost se sicer še vedno pojavlja, vendar hitro uplahne. Prebava je postala zelo redna: po navadi odvajam blato dvakrat, včasih pa trikrat na dan. Imam občutek lahkosti. Moje stanje se je res izboljšalo.

 

Produkti: Probiotik EM
Kakovost spremembe: izboljšanje
Starost: Odrasli od 20-49 let
Vrsta primera: Pričevanje uporabnika
02/10/2014
  • OSNOVNA DOPOLNILA

  • DRUGA DOPOLNILA

  • STANJE/BOLEZEN

OBVESTILO!

Na tej strani uporabljeni izrazi  MAP, probiotiki EM in FHES niso komercialna imena dopolnil, pač pa označujejo le določene tipe produktov. Konkretni produkti teh tipov so se v času spreminjali. Nekatera pričevanja so bila pridobljena v preteklosti ali pa v tujini z nekoliko drugačnimi variantami produktov teh tipov, kot so sedaj v prodaji v Sloveniji. Na tej spletni strani objavljene informacije so zgolj informativnega značaja. V primeru bolezni ali nosečnosti so za svetovanje pri prehrani pristojni le zdravniki. Avtor ne prevzema odgovornosti za uporabo tu objavljenih informacij v zdravstvene namene.

Dr. Iztok Ostan

OBVESTILO!
Na tej strani uporabljeni izrazi  OKA, probiotiki EM in FHES niso komercialna imena dopolnil, pač pa označujejo le določene tipe produktov. Konkretni produkti teh tipov so se v času spreminjali. Nekatera pričevanja so bila pridobljena v preteklosti ali pa v tujini z nekoliko drugačnimi variantami produktov teh tipov, kot so sedaj v prodaji v Sloveniji. Na tej spletni strani objavljene informacije so zgolj informativnega značaja. V primeru bolezni ali nosečnosti so za svetovanje pri prehrani pristojni le zdravniki. Avtor ne prevzema odgovornosti za uporabo tu objavljenih informacij v zdravstvene namene.

Dr. Iztok Ostan
close-link