Prebavne težave onkološke bolnice

Facebooktwittergoogle_plus

Sem onkološka bolnica, stara 45 let. Gre za raka na pljučih z zasevki v glavi. Obsevali so mi glavo. Zdaj poteka kemoterapija.

Ob vseh teh terapijah so se pojavile driske in napihnjenost z bolečino v trebuhu.

En teden pijem probiotik EM – trikrat dnevno vmešam po dva pokrovčka (0,2 dl) v deciliter soka aronije ali kokosove vode.

Z učinki sem zelo zadovoljna. Drisk ni več. Napihnjenost se sicer še vedno pojavlja, vendar hitro uplahne. Prebava je postala zelo redna: po navadi odvajam blato dvakrat, včasih pa trikrat na dan. Imam občutek lahkosti. Moje stanje se je res izboljšalo.

 

Produkti: Probiotik EM
Kakovost spremembe: izboljšanje
Starost: Odrasli od 20-49 let
Vrsta primera: Pričevanje uporabnika
02/10/2014
  • OSNOVNA DOPOLNILA

  • DRUGA DOPOLNILA

  • STANJE/BOLEZEN

OBVESTILO!

Na tej strani uporabljeni izrazi  MAP, probiotiki EM in FHES niso komercialna imena dopolnil, pač pa označujejo le določene tipe produktov. Konkretni produkti teh tipov so se v času spreminjali. Nekatera pričevanja so bila pridobljena v preteklosti ali pa v tujini z nekoliko drugačnimi variantami produktov teh tipov, kot so sedaj v prodaji v Sloveniji. Na tej spletni strani objavljene informacije so zgolj informativnega značaja. V primeru bolezni ali nosečnosti so za svetovanje pri prehrani pristojni le zdravniki. Avtor ne prevzema odgovornosti za uporabo tu objavljenih informacij v zdravstvene namene.

Dr. Iztok Ostan