Prebavne težave po obroku pasulja

Facebooktwitter

Stara sem 36 let. Ker so me navdušila čudovita predavanja dr. Iztoka Ostana, sem se odločila za jemanje MAP in probiotika EM; zdaj ju jemljem že nekaj mesecev. Posebna izkušnja, ki jo želim deliti z ostalimi, pa se nanaša na mojega moža, ki sprva ni bil ravno naklonjen zadevam, ki jih jemljem, vse dokler…

Nekega dne je delal na terenu, natančneje v Škofji Loki. Okoli 12.00 ure je za malico jedel pasulj. Po nekaj urah mu je postalo slabo, sililo ga je na bruhanje, v želodcu je imel krče, kasneje je tudi bruhal. Po telefonu mi je povedal, kako slabo se počuti ter da ne ve, če bo sploh lahko nadaljeval z delom. Kmalu me je ponovno poklical in povedal, da se zaradi slabega počutja predčasno vrača z dela v Krško. Na Višnjegorskem klancu se je moral zaradi slabosti in močnih krčev v želodcu ustaviti, saj ni mogel nadaljevati z vožnjo. Ko je prispel v Krško, sem šla ponj. Bil je bled in vidno slab, sililo ga je na bruhanje, v želodcu pa je imel močne krče. Že v avtomobilu sem mu rekla, da mu bom pripravila nekaj, za kar on sicer pravi, da smrdi (s tem sem mislila na probiotik EM, ki ga sama uživam), če bo le hotel popiti. Rekel je, da bo. Doma je takoj tekel na WC in ponovno bruhal. Medtem sem mu pripravila 0,5 ml probiotika EM, ki sem ga pomešala z 1 dl vode. Rekla sem mu, naj ne voha in naj samo popije pripravljeno zadevo. Popil je, se ulegel in po 15-ih minutah, kot bi odrezal, so prenehali močni krči v želodcu in slabost. Zvečer mi je rekel: “Veš, da mi je tisto res pomagalo!” Pri tem je seveda mislil na probiotik EM.

Naslednje jutro sem ga vprašala, kako se počuti in ga vprašala, ali naj mu ponovno pripravim probiotik EM, da si bo čisto opomogel, pa je rekel, da ni treba. Okoli 12.00 ure pa v želodcu ponovno začuti boleč krč, prime se za želodec in reče: “Daj mi še pripravi tisto stvar!”

 

Produkti: Probiotik EM
Kakovost spremembe: izboljšanje
Starost: Odrasli od 20-49 let
Vrsta primera: Pričevanje uporabnika
05/07/2015
  • OSNOVNA DOPOLNILA

  • DRUGA DOPOLNILA

  • STANJE/BOLEZEN