Prebavne težave po uživanju mesa

Facebooktwitter

Moj 24-letni sin je imel pogoste prebavne motnje v smislu napihovanja in smrdečega blata.

Po enomesečni kuri s probiotikom EM (trikrat na dan po 0,2 do 0,3 dl) se je stanje zelo izboljšalo. Napihovanje je pojenjalo, blato je dobilo normalen vonj. Sedaj uživa probiotik po potrebi.

Zelo mu pomaga tudi pri sami prebavi; kadar ima občutek, da mu je težka hrana obležala na želodcu, zaužije en priporočen odmerek. Vsa stvar se hitro umiri.

Drugače pa je sedaj prebava normalna. V obdobjih, ko ne jemlje probiotika, pa se težave ponovijo, takoj ko poje kaj mesa. Menim, da težko prebavlja živalske beljakovine.

 

 

Produkti: Probiotik EM
Kakovost spremembe: izboljšanje
Starost: Odrasli od 20-49 let
Vrsta primera: Pričevanje uporabnika
07/07/2016
  • OSNOVNA DOPOLNILA

  • DRUGA DOPOLNILA

  • STANJE/BOLEZEN

OBVESTILO!
Na tej strani uporabljeni izrazi  OKA, probiotiki EM in FHES niso komercialna imena dopolnil, pač pa označujejo le določene tipe produktov. Konkretni produkti teh tipov so se v času spreminjali. Nekatera pričevanja so bila pridobljena v preteklosti ali pa v tujini z nekoliko drugačnimi variantami produktov teh tipov, kot so sedaj v prodaji v Sloveniji. Na tej spletni strani objavljene informacije so zgolj informativnega značaja. V primeru bolezni ali nosečnosti so za svetovanje pri prehrani pristojni le zdravniki. Avtor ne prevzema odgovornosti za uporabo tu objavljenih informacij v zdravstvene namene.

Dr. Iztok Ostan
close-link