Prehlad je hitreje izzvenel

Facebooktwitter

Sem 49-letna Ljubljančanka.

Probiotik EM sem uživala pred časom zaradi napihnjenosti in zaprtja. Jemala sem dvakrat po 0,2 dl, vendar ne vsak dan.  Napihnjenost sem kmalu odpravila, poleg tega pa se je izboljšalo tudi moje splošno počutje. Glede zaprtja in vonja blata pa ni bilo bistvenih razlik.

Pred kratkim pa sem imela po daljši prekinitvi jemanja probiotika EM priložnost preizkusiti njegovo novo različico. Tudi z njo sem učinkovito odpravila napihnjenost in odvajanje blata se je uredilo.

Novi probiotik sem začela jemati , ko se me je ravno lotil prehlad. Prehlad se je umiril opazno prej kot običajno, imela sem več energije in nasploh sem se bolje počutila.

 

 

Produkti: Probiotik EM
Kakovost spremembe: izboljšanje
Starost: Odrasli od 20-49 let
Vrsta primera: Pričevanje uporabnika
23/08/2016
  • OSNOVNA DOPOLNILA

  • DRUGA DOPOLNILA

  • STANJE/BOLEZEN

OBVESTILO!

Na tej strani uporabljeni izrazi  MAP, probiotiki EM in FHES niso komercialna imena dopolnil, pač pa označujejo le določene tipe produktov. Konkretni produkti teh tipov so se v času spreminjali. Nekatera pričevanja so bila pridobljena v preteklosti ali pa v tujini z nekoliko drugačnimi variantami produktov teh tipov, kot so sedaj v prodaji v Sloveniji. Na tej spletni strani objavljene informacije so zgolj informativnega značaja. V primeru bolezni ali nosečnosti so za svetovanje pri prehrani pristojni le zdravniki. Avtor ne prevzema odgovornosti za uporabo tu objavljenih informacij v zdravstvene namene.

Dr. Iztok Ostan

OBVESTILO!
Na tej strani uporabljeni izrazi  OKA, probiotiki EM in FHES niso komercialna imena dopolnil, pač pa označujejo le določene tipe produktov. Konkretni produkti teh tipov so se v času spreminjali. Nekatera pričevanja so bila pridobljena v preteklosti ali pa v tujini z nekoliko drugačnimi variantami produktov teh tipov, kot so sedaj v prodaji v Sloveniji. Na tej spletni strani objavljene informacije so zgolj informativnega značaja. V primeru bolezni ali nosečnosti so za svetovanje pri prehrani pristojni le zdravniki. Avtor ne prevzema odgovornosti za uporabo tu objavljenih informacij v zdravstvene namene.

Dr. Iztok Ostan
close-link