Preizkus gospe Vande z vsemi tremi produkti

Facebooktwitter

V splošnem sem zdrava triinšestdesetletnica. S soprogom sva se udeležila predstavitve v bio trgovini v Celju. Mlad gospod s Primorske je predstavil produkte FHES, MAP in probiotik EM. Bilo je zelo zanimivo. V preventivne namene sva s soprogom začela uživati probiotik EM in MAP, vsak po 3 tablete MAP dvakrat na dan, probiotika EM pa po 0,1 dl prav tako dvakrat na dan. To je trajalo  dober mesec.  Prebava, s katero sicer nimam težav, se je še izboljšala. Blato je postalo skoraj brez vonja. Za počutje pa ne morem reči, da se je kaj spremenilo.

Po enem mesecu sem prehrani dodala še FHES (2 kapsuli dnevno). Od takrat je minil še en mesec. Bistvenih sprememb počutja ne občutim. Bom pa nadaljevala s preventivnim uživanjem.  Upam, da bo res učinkovito, kot smo slišali na predavanju. Srčno upam, da bo na telo delovalo pozitivno in da se bodo kmalu pokazali rezultati.

 

 

Kakovost spremembe: izboljšanje, nespremenjeno
Starost: Stari 60 let in več
Vrsta primera: Pričevanje uporabnika
10/11/2014
  • OSNOVNA DOPOLNILA

  • DRUGA DOPOLNILA

  • STANJE/BOLEZEN

OBVESTILO!

Na tej strani uporabljeni izrazi  MAP, probiotiki EM in FHES niso komercialna imena dopolnil, pač pa označujejo le določene tipe produktov. Konkretni produkti teh tipov so se v času spreminjali. Nekatera pričevanja so bila pridobljena v preteklosti ali pa v tujini z nekoliko drugačnimi variantami produktov teh tipov, kot so sedaj v prodaji v Sloveniji. Na tej spletni strani objavljene informacije so zgolj informativnega značaja. V primeru bolezni ali nosečnosti so za svetovanje pri prehrani pristojni le zdravniki. Avtor ne prevzema odgovornosti za uporabo tu objavljenih informacij v zdravstvene namene.

Dr. Iztok Ostan

OBVESTILO!
Na tej strani uporabljeni izrazi  OKA, probiotiki EM in FHES niso komercialna imena dopolnil, pač pa označujejo le določene tipe produktov. Konkretni produkti teh tipov so se v času spreminjali. Nekatera pričevanja so bila pridobljena v preteklosti ali pa v tujini z nekoliko drugačnimi variantami produktov teh tipov, kot so sedaj v prodaji v Sloveniji. Na tej spletni strani objavljene informacije so zgolj informativnega značaja. V primeru bolezni ali nosečnosti so za svetovanje pri prehrani pristojni le zdravniki. Avtor ne prevzema odgovornosti za uporabo tu objavljenih informacij v zdravstvene namene.

Dr. Iztok Ostan
close-link