Prej sem preizkusila že marsikaj za prebavo

Facebooktwitter

Sem uporabnica probiotika EM. Vesela sem , da sem pred dobrimi tremi meseci spoznala ta izdelek in zdaj konzumiram že četrto plastenko. Sem s Primorske , stara 47 let. Probiotik sem začela uporabljati predvsem zaradi napihnjenosti in slabe prebave. V začetku sem pila vsak dan po pet zamaškov na dan (skupaj 0,5 dl), seveda v presledkih, sedaj pijem po tri.

Stanje se je izboljšalo po drugi plastenki probiotika. Zdaj se počutim super. Nisem več napihnjena, pa tudi prebava je veliko bolj urejena.

Prej sem preizkusila že marsikaj za prebavo, ampak nič učinkovitega. Probiotik EM sem priporočila tudi svojim prijateljicam, kajti ženske smo nežnejšega spola, pa imamo podobne težave.

 

Produkti: Probiotik EM
Kakovost spremembe: izboljšanje
Starost: Odrasli od 20-49 let
Vrsta primera: Pričevanje uporabnika
02/11/2015
  • OSNOVNA DOPOLNILA

  • DRUGA DOPOLNILA

  • STANJE/BOLEZEN

OBVESTILO!
Na tej strani uporabljeni izrazi  OKA, probiotiki EM in FHES niso komercialna imena dopolnil, pač pa označujejo le določene tipe produktov. Konkretni produkti teh tipov so se v času spreminjali. Nekatera pričevanja so bila pridobljena v preteklosti ali pa v tujini z nekoliko drugačnimi variantami produktov teh tipov, kot so sedaj v prodaji v Sloveniji. Na tej spletni strani objavljene informacije so zgolj informativnega značaja. V primeru bolezni ali nosečnosti so za svetovanje pri prehrani pristojni le zdravniki. Avtor ne prevzema odgovornosti za uporabo tu objavljenih informacij v zdravstvene namene.

Dr. Iztok Ostan
close-link