Presenetljivo dobra regeneracija po treningih

Facebooktwitter

Spodnjo izkušnjo nam je posredovala Urša Pintar, aktualna državna prvakinja v cestnem kolesarjenju (2020). Dovolila nam je, da objavimo tudi njeno ime in priimek.

Kolesarske dirke so pred vrati.

Priprave na letošnjo sezono sem pričela v decembru. Vreme nam ni šlo najbolj na roko, tako sem nizke temperature in sneg izkoristila za hojo v hribe. Večkrat sem se tudi odpravila v Istro in tam opravila nekaj dobrih treningov. Končno smo se z ekipo v januarju zbrali v Španiji, kjer smo z ostalimi članicami naredile kvalitetne kilometre na kolesu. Do sedaj mi je zdravje odlično služilo in vse treninge sem lahko učinkovito izpeljala.

Kljub temu da ni bilo dirk, sem redno jemala aminokisline MAP. Na dan, ko je bil lažji trening, sem vzela 4 tablete, ko je bil v načrtu težji trening, pa sem pred treningom vzela 5 tablet in po njem še dodatnih 5. Tudi po več dneh treninga je bila regeneracija presenetljivo dobra.

Konec februarja bomo z ekipo nastopile na prvi Belgijski klasiki Omloop het Nieuwsblad.

Urša Pintar, srečno!

 

 

 

 

 

Produkti: OKA (angl. MAP)
Kakovost spremembe: izboljšanje
Starost: Odrasli od 20-49 let
Vrsta primera: Pričevanje uporabnika
13/02/2021
  • OSNOVNA DOPOLNILA

  • DRUGA DOPOLNILA

  • STANJE/BOLEZEN

OBVESTILO!

Na tej strani uporabljeni izrazi  MAP, probiotiki EM in FHES niso komercialna imena dopolnil, pač pa označujejo le določene tipe produktov. Konkretni produkti teh tipov so se v času spreminjali. Nekatera pričevanja so bila pridobljena v preteklosti ali pa v tujini z nekoliko drugačnimi variantami produktov teh tipov, kot so sedaj v prodaji v Sloveniji. Na tej spletni strani objavljene informacije so zgolj informativnega značaja. V primeru bolezni ali nosečnosti so za svetovanje pri prehrani pristojni le zdravniki. Avtor ne prevzema odgovornosti za uporabo tu objavljenih informacij v zdravstvene namene.

Dr. Iztok Ostan

OBVESTILO!
Na tej strani uporabljeni izrazi  OKA, probiotiki EM in FHES niso komercialna imena dopolnil, pač pa označujejo le določene tipe produktov. Konkretni produkti teh tipov so se v času spreminjali. Nekatera pričevanja so bila pridobljena v preteklosti ali pa v tujini z nekoliko drugačnimi variantami produktov teh tipov, kot so sedaj v prodaji v Sloveniji. Na tej spletni strani objavljene informacije so zgolj informativnega značaja. V primeru bolezni ali nosečnosti so za svetovanje pri prehrani pristojni le zdravniki. Avtor ne prevzema odgovornosti za uporabo tu objavljenih informacij v zdravstvene namene.

Dr. Iztok Ostan
close-link