Z OKA se je zelo okrepil in zmanjšal luskavico

Facebooktwitter

Star sem 85 let, brez posebnih zdravstvenih težav, razen dolgoletne psoriaze. Zadnja leta sem kljub sicer aktivnemu življenju in dobremu prehranjevanju izgubil veliko mišične mase, postal sem oslabljen, nezmožen opravil, ki sem jih prej z lahkoto opravil (npr. fizična dela na vrtu).

Z željo po povrnitvi moči sem začel z uživanjem aminokislin OKA, prvi teden po 3 tablete  na dan, nato pa 4 tablete na dan. Istočasno sem užival tudi vitamine B-kompleksa s silicijem.

Že po dobrih dveh tednih sem začel občutiti povečanje mišične moči, po enem mesecu sem zlahka spet postoril vse potrebno po vrtu, obenem pa se je zelo izboljšalo tudi stanje kože, ki je postala veliko bolj mehka, prožna in zdrava. Koža ni več tako suha in področja z luskavico so se zmanjšala. Ne morem sicer reči, koliko je k izboljšanju stanja kože pripomogel tudi B-kompleks, vendar doslej tudi ob njegovem občasnem jemanju kakšnega bistvenega izboljšanja kože ni bilo.

Z aminokislinami OKA sem zelo zadovoljen in jih bom jemal še naprej.

 

 

Produkti: OKA (angl. MAP)
Kakovost spremembe: izboljšanje
Starost: Stari 60 let in več
Vrsta primera: Pričevanje uporabnika
22/06/2020
  • OSNOVNA DOPOLNILA

  • DRUGA DOPOLNILA

  • STANJE/BOLEZEN

OBVESTILO!

Na tej strani uporabljeni izrazi  MAP, probiotiki EM in FHES niso komercialna imena dopolnil, pač pa označujejo le določene tipe produktov. Konkretni produkti teh tipov so se v času spreminjali. Nekatera pričevanja so bila pridobljena v preteklosti ali pa v tujini z nekoliko drugačnimi variantami produktov teh tipov, kot so sedaj v prodaji v Sloveniji. Na tej spletni strani objavljene informacije so zgolj informativnega značaja. V primeru bolezni ali nosečnosti so za svetovanje pri prehrani pristojni le zdravniki. Avtor ne prevzema odgovornosti za uporabo tu objavljenih informacij v zdravstvene namene.

Dr. Iztok Ostan

OBVESTILO!
Na tej strani uporabljeni izrazi  OKA, probiotiki EM in FHES niso komercialna imena dopolnil, pač pa označujejo le določene tipe produktov. Konkretni produkti teh tipov so se v času spreminjali. Nekatera pričevanja so bila pridobljena v preteklosti ali pa v tujini z nekoliko drugačnimi variantami produktov teh tipov, kot so sedaj v prodaji v Sloveniji. Na tej spletni strani objavljene informacije so zgolj informativnega značaja. V primeru bolezni ali nosečnosti so za svetovanje pri prehrani pristojni le zdravniki. Avtor ne prevzema odgovornosti za uporabo tu objavljenih informacij v zdravstvene namene.

Dr. Iztok Ostan
close-link