Probiotik EM in OKA – odlična zadeva

Facebooktwitter

Sem aktivna ženska srednjih let, ki že dlje časa uživa probiotik EM. Odlična zadeva, ki sem jo priporočila tudi mami, ki je sedaj tudi redna uživalka tega probiotika. Res obširno in dokumentirano več o tem izdelku navaja v svoji publikaciji dr. Ostan.

S tem probiotikom sem prišla v stik čisto po naključju – v trgovinici, kjer ga je stranka pred mano zelo pohvalila. Ker sem radovedne narave, sem se odločila, da tudi sama preizkusim ta čudežni napitek. Pijem ga enkrat na dan, ob glavnem obroku, in že po enem mesecu sem čutila blagodejne posledice njegovega delovanja na moje črevesje. Ne čutim več napihnjenosti kot včasih, pa tudi odvajanje blata se mi je normaliziralo.

Ravnokar pa sem v biotrgovini kupila tudi OKA, ki jo redno uživamo. Posebej jo toplo priporočam starejšim.

O vaših izdelkih le vse najboljše!

Lepo Vas pozdravljam.

 

 

Kakovost spremembe: izboljšanje
Starost: Odrasli od 20-49 let, Stari 60 let in več
Vrsta primera: Pričevanje uporabnika
03/08/2016
  • OSNOVNA DOPOLNILA

  • DRUGA DOPOLNILA

  • STANJE/BOLEZEN

OBVESTILO!
Na tej strani uporabljeni izrazi  OKA, probiotiki EM in FHES niso komercialna imena dopolnil, pač pa označujejo le določene tipe produktov. Konkretni produkti teh tipov so se v času spreminjali. Nekatera pričevanja so bila pridobljena v preteklosti ali pa v tujini z nekoliko drugačnimi variantami produktov teh tipov, kot so sedaj v prodaji v Sloveniji. Na tej spletni strani objavljene informacije so zgolj informativnega značaja. V primeru bolezni ali nosečnosti so za svetovanje pri prehrani pristojni le zdravniki. Avtor ne prevzema odgovornosti za uporabo tu objavljenih informacij v zdravstvene namene.

Dr. Iztok Ostan
close-link