Radovednost se je splačala

Facebooktwitter

S probiotičnim napitkom EM sem prišla v stik čisto po naključju – v trgovinici, kjer ga je stranka pred mano zelo pohvalila. Ker sem radovedne narave, sem se odločila, da tudi sama preizkusim ta »čudežni napitek«.

Pijem ga šele en mesec in sicer enkrat na dan po približno 0,3 dl ob glavnem obroku, pa že čutim blagodejne posledice njegovega delovanja na moje črevesje. Ne čutim več napihnjenosti kot včasih, pa tudi odvajanje blata se je normaliziralo. Z uživanjem nameravam nadaljevati.

 

 

Produkti: Probiotik EM
Kakovost spremembe: izboljšanje
Starost: Ni podatka
Vrsta primera: Pričevanje uporabnika
30/11/2016
  • OSNOVNA DOPOLNILA

  • DRUGA DOPOLNILA

  • STANJE/BOLEZEN

OBVESTILO!
Na tej strani uporabljeni izrazi  OKA, probiotiki EM in FHES niso komercialna imena dopolnil, pač pa označujejo le določene tipe produktov. Konkretni produkti teh tipov so se v času spreminjali. Nekatera pričevanja so bila pridobljena v preteklosti ali pa v tujini z nekoliko drugačnimi variantami produktov teh tipov, kot so sedaj v prodaji v Sloveniji. Na tej spletni strani objavljene informacije so zgolj informativnega značaja. V primeru bolezni ali nosečnosti so za svetovanje pri prehrani pristojni le zdravniki. Avtor ne prevzema odgovornosti za uporabo tu objavljenih informacij v zdravstvene namene.

Dr. Iztok Ostan
close-link