Reaktivni artritis in vnetje sinusov

Facebooktwitter

Malo po štiridesetem (sedaj sem stara 54 let) so mi diagnosticirali reaktivni artritis (avtoimunska oblika). Najbolj so bili prizadeti veliki sklepi (obe koleni), skoraj neprestano sem imela bolečine v majhnih sklepih. Pred štirimi leti se mi je močno vnelo narastišče ahilove tetive. Takrat sem morala prenehati s hojo v hribe, kamor sem od nekdaj rada zahajala. V tem obdobju sem imela tudi večkrat vnete sinuse, opravili so mi tudi operativni poseg, ki je izboljšal stanje in sem bila brez težav, vendar le za tri leta, nato so se težave ponovile.

Pred petimi meseci sem opravila enomesečno razstrupljanje z dopolnili po vašem sistemu.  Štiri tedne sem vsak dan užila po 4 tablete OKA, zadnje tri tedne sem dodala po 0,4 dl bio probiotika EM na dan, zadnja dva tedna pa še po 4-5 kapsul FHES in po 6 tablet spiruline. Z rezultati sem bila izredno zadovoljna, saj sem bila po več letih brez bolečin. S tem režimom sem nadaljevala tudi po preizkusu. Sedaj jemljem le še po 2 kapsuli FHES na dan in sem praktično brez težav tako z revmo, kot tudi s sinusi.

Dr. Ostan, iskrena hvala, da ste pripravljeni deliti vaše zanje in védenja z nami in nam tako zelo pomagate pri premagovanju naših težav.

 

Kakovost spremembe: izboljšanje
Starost: Odrasli od 50-59 let
Vrsta primera: Pričevanje uporabnika
09/03/2020
  • OSNOVNA DOPOLNILA

  • DRUGA DOPOLNILA

  • STANJE/BOLEZEN