Revmatična vnetja

Facebooktwitter

Spoštovani g. Ostan, najprej iskrena hvala, ker sem se z upoštevanjem vaših predlogov rešil zoprnih revmatičnih vnetij v stopalih in tudi drugje.

Zadnjih deset let intenzivno iščem in preizkušam rešitve za bolj kvalitetno in zdravo življenje. Preizkusil sem MMS (neuporabno), koralni kalcij (manj revmatičnih težav!), A…. (nisem opazil sprememb), sprememba prehrane na vegetarijansko in nato na vegansko (splošno izboljšanje – vendar ne dokončna ozdravitev), post (odlično – zaradi službenih obveznosti samo 13 dni), P… B… – Zeolit (99% izboljšanje – težava je, da se ga lahko jemlje le 3 mesece zaradi vsebnosti težkih kovin), T… N … – (množica prehranskih dopolnil rastlinskega izvora: nisem še opazil učinkov, zadeva pa je izredno draga).

Produkte, ki jih priporočate (OKA, FHES, probiotiki EM), sem zasledil že pred več kot petimi leti in sem se takoj navdušil nad zapisanim – vendar zaradi množice eksperimentov nisem začel s preizkušanjem do konca leta 2015.

Po mesecu dni jemanja so vse težave izginile in se pojavijo le občasno v komaj zaznavni obliki na 1 ali 2 meseca. Obžalujem, da nisem začel prej. Trenutno jemljem sledeče doze:

OKA                   12 tablet (4 zjutra, 4 ob kosilu, 4 zvečer) ob obroku ali na prazen želodec

Probiotik EM       3 x 0,3 dl (pred vsakim obrokom)

FHES                  4 kapsule (1 zjutraj, 2 ob kosilu, 1 zvečer) ob obrokih.

Star sem 59 let in razen omenjenih težav zdrav. Rekreiram se 3 do 5 krat tedensko.

 

 

Kakovost spremembe: izboljšanje
Starost: Odrasli od 50-59 let
Vrsta primera: Pričevanje uporabnika
16/11/2016
  • OSNOVNA DOPOLNILA

  • DRUGA DOPOLNILA

  • STANJE/BOLEZEN