Revmatične roke so se »zmehčale«

Facebooktwitter

Odlomek iz knjige Ostan, I. (2013). Žive vode. Ljubljana: Ara.

V začetku leta 1999 nas je za dva tedna obiskala moja tedaj devetdesetletna tašča. S seboj je prinesla volno in pletilke, da bi mi spletla nogavice. S soprogo sva se začudila, saj že deset let ni več mogla plesti zaradi revmatičnih rok. Pojasnila je, da so se roke pač »zmehčale«. S soprogo sva pomislila, da je to morda posledica FHES, saj je zadnje mesece jemala po dve kapsuli FHES na dan.

Pa sem poklical svojo dvaindevetdesetletno teto, ki je od prejšnjega poletja tudi občasno jemala po dve kapsuli FHES na dan. Povprašal sem jo, kako je z njeno revmo, saj je že leta tožila, da si pozimi komajda uspe sama zapeti gumbe na plašču. Presenečena mi je dejala, da se sploh ni zavedala, da to zimo skorajda nima več teh težav.

Obe sorodnici sta najprej uživali sok pšeničnih bilk in z njim dosegli vidno izboljšanje počutja in zdravja. A težave z revmo so se vidno ublažile šele, ko sta prešli na FHES.

O pozitivnih izkušnjah pri zdravljenju artritisa ob uživanju FHES piše dr. Ron Meyers: »Resda doslej nisem opazil, da bi poškodbe povsem izginile, pač pa se je degenerativni proces upočasnil in bolečine so se zmanjšale. (…) Pri nekaterih pacientih sem po uživanju FHES opazil napredek pri celjenju poškodovanega tkiva in sklepov« (Meyers, 2005: 31,32).

Literatura:

Meyers, R. (2005a). FHES. Flanaganov kremen obogaten z vodikom. Ljubljana: Miró Gomsi – samozaložba.

 

Produkti: FHES
Kakovost spremembe: izboljšanje
Starost: Stari 60 let in več
Vrsta primera: Pričevanje uporabnika, Pričevanje zdravnika
29/10/2014
  • OSNOVNA DOPOLNILA

  • DRUGA DOPOLNILA

  • STANJE/BOLEZEN