S probiotikom EM brez skrbi na potovanja v eksotične kraje

Facebooktwitter

Probiotik EM jemljem že debelo leto. Uživati sem ga začela za dobro prebavo; nisem imela večjih pričakovanj. Takoj sem se prepričala, da odpravi napihnjenost, uredi neredno prebavo in izjemno hitro odpravi drisko, ob njem pa sem se tudi bolje počutila.

Kaj še zmore ta probiotik, pa sem ugotovila na potovanjih. Z možem se namreč pogosto podava v eksotične kraje in v preteklosti  sem na teh potovanjih vedno skrbela za natančno razkuževanje rok, posode, jedilnega pribora…

V času, ko sem že jemala probiotik EM, sem šla pred potovanjem v lekarno po kako zaščito pred črevesnimi okužbami. Lekarnarka mi je ponudila nek probiotik v kapsulah. Pojasnila mi je, da so koristne bakterije v črevesju kot vojska, ki se zoperstavi napadalcem. Dojela sem, da mi ponuja nekaj podobnega temu, kar že imam, zato dodatnega probiotika nisem kupila.

Zdaj vem, da sem na potovanjih v eksotične kraje ob uživanju probiotika EM varna pred okužbami. Stalno razkuževanje ni več potrebno. Ko opazujem, kakšne težave imajo drugi popotniki in kako dobro se počutiva z možem, mi je jasno, kako močno zaščito nama nudi probiotik EM.

Če bi mi pred enim letom kdo obljubljal kaj takega, mu ne bi verjela. Zdaj pa sem se sama prepričala, da je probiotik EM veliko več kot le sredstvo za urejanje prebave.

 

 

Produkti: Probiotik EM
Kakovost spremembe: izboljšanje
Starost: Odrasli od 50-59 let
Vrsta primera: Pričevanje uporabnika
07/07/2016
  • OSNOVNA DOPOLNILA

  • DRUGA DOPOLNILA

  • STANJE/BOLEZEN