Slaba kondicija in odvajanje

Facebooktwitter

Zavedam se, da sama lahko veliko storim za svoje zdravje, zato sem pri 66-ih zaradi slabe kondicije začela uživati optimalno kombinacijo esencialnih aminokislin OKA, zaradi prebave pa tudi probiotik EM. Pogosto sem bila zaprta in že dolgo je bilo napenjanje v trebuhu zame nekaj vsakdanjega. Težave so bile sicer najbolj izrazite, ko sem jedla fižol, a tudi sicer prebava ni bila taka, kot bi si želela.

Z OKA sem začela postopoma – od začetnih dveh tablet na dan sem prišla do petih tablet. Probiotik pa sem jemala v odmerkih po 0,3 dl. Najprej sem opravila »kuro« z dvema pollitrskima plastenkama, nato naredila pavzo, zdaj pa probiotik spet jemljem.

Ob jemanju OKA in probiotika se je moje stanje izboljšalo. Bolje se počutim, imam več moči, odvajam brez težav in blato nima več neprijetnega vonja.

 

Kakovost spremembe: izboljšanje
Starost: Stari 60 let in več
Vrsta primera: Pričevanje uporabnika
05/04/2016
  • OSNOVNA DOPOLNILA

  • DRUGA DOPOLNILA

  • STANJE/BOLEZEN

OBVESTILO!
Na tej strani uporabljeni izrazi  OKA, probiotiki EM in FHES niso komercialna imena dopolnil, pač pa označujejo le določene tipe produktov. Konkretni produkti teh tipov so se v času spreminjali. Nekatera pričevanja so bila pridobljena v preteklosti ali pa v tujini z nekoliko drugačnimi variantami produktov teh tipov, kot so sedaj v prodaji v Sloveniji. Na tej spletni strani objavljene informacije so zgolj informativnega značaja. V primeru bolezni ali nosečnosti so za svetovanje pri prehrani pristojni le zdravniki. Avtor ne prevzema odgovornosti za uporabo tu objavljenih informacij v zdravstvene namene.

Dr. Iztok Ostan
close-link