Sladkorna bolezen gospe Vide in FHES

Facebooktwitter

Opisal bom primer svoje mame, stare 58 let.
Je invalidsko upokojena. Je kronična bolnica s sladkorno boleznijo, revmo, težavami s hrbtenico… Zaradi zdravstvenega stanja je bila večkrat hospitalizirana. Nazadnje, pred nekaj leti, je bila ob nenadnem poslabšanju stanja hospitalizirana skoraj dva meseca.
Takrat sem ji priskrbel stekleničko FHES, ki ga je pričela jemati. Sprva zelo previdno, eno kapsulo je imela tudi za tri dni. Po nekaj tednih je pričela z eno kapsulo na dan. V preteklosti je že jemala tovrstna dopolnila, tudi dalj časa, vendar je kljub dobrim rezultatom običajno prenehala. Tokrat pa je redno uživala FHES približno pol leta.
Stanje se je počasi začelo izboljševati. Ob prihodu domov je bila že dovolj krepka, da se je spet začela ukvarjati z delom na vrtu. Ob vrsti drugih ukrepov so se ji moči dovolj okrepile.
Kljub občasnemu zdravstvenemu nihanju je še danes polno aktivna, tudi kot navdušena vrtnarka.

Produkti: FHES
Kakovost spremembe: izboljšanje
Starost: Stari 60 let in več
Vrsta primera: Pričevanje uporabnika
04/10/2014
  • OSNOVNA DOPOLNILA

  • DRUGA DOPOLNILA

  • STANJE/BOLEZEN

OBVESTILO!

Na tej strani uporabljeni izrazi  MAP, probiotiki EM in FHES niso komercialna imena dopolnil, pač pa označujejo le določene tipe produktov. Konkretni produkti teh tipov so se v času spreminjali. Nekatera pričevanja so bila pridobljena v preteklosti ali pa v tujini z nekoliko drugačnimi variantami produktov teh tipov, kot so sedaj v prodaji v Sloveniji. Na tej spletni strani objavljene informacije so zgolj informativnega značaja. V primeru bolezni ali nosečnosti so za svetovanje pri prehrani pristojni le zdravniki. Avtor ne prevzema odgovornosti za uporabo tu objavljenih informacij v zdravstvene namene.

Dr. Iztok Ostan

OBVESTILO!
Na tej strani uporabljeni izrazi  OKA, probiotiki EM in FHES niso komercialna imena dopolnil, pač pa označujejo le določene tipe produktov. Konkretni produkti teh tipov so se v času spreminjali. Nekatera pričevanja so bila pridobljena v preteklosti ali pa v tujini z nekoliko drugačnimi variantami produktov teh tipov, kot so sedaj v prodaji v Sloveniji. Na tej spletni strani objavljene informacije so zgolj informativnega značaja. V primeru bolezni ali nosečnosti so za svetovanje pri prehrani pristojni le zdravniki. Avtor ne prevzema odgovornosti za uporabo tu objavljenih informacij v zdravstvene namene.

Dr. Iztok Ostan
close-link