Srčna aritmija gospe Zore

Facebooktwitter

Stara sem 80 let. Že 56 let imam srčno aritmijo. Bila so obdobja, ko sem imela napade aritmije vsak dan. Najteže mi je bilo, če sem dobila napad ponoči, saj ga nisem uspevala obvladati. Tako me je včasih neenakomerno bitje srca mučilo od dveh ponoči do jutra.

Pred desetimi leti sem se srečala z izdelkom FHES (živo vodo), ki mi je aritmijo zmanjšal kar za 90%. Takrat sem uživala po 3 kapsule FHES dnevno.

Sedaj pa vsaj dvakrat na leto naredim dvomesečno kuro; takrat jemljem po 3 kapsule FHES na dan. Zelo sem zadovoljna, pomirjena.

Produkti: FHES
Kakovost spremembe: izboljšanje
Starost: Stari 60 let in več
Vrsta primera: Pričevanje uporabnika
04/09/2014
  • OSNOVNA DOPOLNILA

  • DRUGA DOPOLNILA

  • STANJE/BOLEZEN

OBVESTILO!
Na tej strani uporabljeni izrazi  OKA, probiotiki EM in FHES niso komercialna imena dopolnil, pač pa označujejo le določene tipe produktov. Konkretni produkti teh tipov so se v času spreminjali. Nekatera pričevanja so bila pridobljena v preteklosti ali pa v tujini z nekoliko drugačnimi variantami produktov teh tipov, kot so sedaj v prodaji v Sloveniji. Na tej spletni strani objavljene informacije so zgolj informativnega značaja. V primeru bolezni ali nosečnosti so za svetovanje pri prehrani pristojni le zdravniki. Avtor ne prevzema odgovornosti za uporabo tu objavljenih informacij v zdravstvene namene.

Dr. Iztok Ostan
close-link