Take prebave si sploh nisem predstavljala

Facebooktwitter

Bio probiotik EM redno uporabljam že dve leti.  Tudi pred tem nisem imela večjih težav, vendar je moja prebava sedaj čisto drugačna – taka, kakršne si takrat sploh nisem predstavljala.

Sem 48 let stara športnica. Nikoli nisem imela težav ne z odpornostjo ne s prebavo, razen tega, da sem bila po določeni hrani malce napihnjena. Pa vendar je zdaj drugače.

Najprej sem jemala po dva zamaška zjutraj na prazen želodec in dva zamaška zvečer, vendar me je to zapiralo, zato sem zmanjšala dnevni odmerek na dvakrat po en zamašek. Po 20 minutah že brez napenjanja odvajam gladko, nesmrdljivo blato.

Počutim se nepopisno dobro. Nisem več napihnjena, moje odvajanje je super in redno. Ne predstavljam si več življenja brez probiotika EM. Zato ga tudi jemljem prav vsak dan.

 

Produkti: Probiotik EM
Kakovost spremembe: izboljšanje
Starost: Odrasli od 20-49 let
Vrsta primera: Pričevanje uporabnika
17/10/2015
  • OSNOVNA DOPOLNILA

  • DRUGA DOPOLNILA

  • STANJE/BOLEZEN

OBVESTILO!

Na tej strani uporabljeni izrazi  MAP, probiotiki EM in FHES niso komercialna imena dopolnil, pač pa označujejo le določene tipe produktov. Konkretni produkti teh tipov so se v času spreminjali. Nekatera pričevanja so bila pridobljena v preteklosti ali pa v tujini z nekoliko drugačnimi variantami produktov teh tipov, kot so sedaj v prodaji v Sloveniji. Na tej spletni strani objavljene informacije so zgolj informativnega značaja. V primeru bolezni ali nosečnosti so za svetovanje pri prehrani pristojni le zdravniki. Avtor ne prevzema odgovornosti za uporabo tu objavljenih informacij v zdravstvene namene.

Dr. Iztok Ostan

OBVESTILO!
Na tej strani uporabljeni izrazi  OKA, probiotiki EM in FHES niso komercialna imena dopolnil, pač pa označujejo le določene tipe produktov. Konkretni produkti teh tipov so se v času spreminjali. Nekatera pričevanja so bila pridobljena v preteklosti ali pa v tujini z nekoliko drugačnimi variantami produktov teh tipov, kot so sedaj v prodaji v Sloveniji. Na tej spletni strani objavljene informacije so zgolj informativnega značaja. V primeru bolezni ali nosečnosti so za svetovanje pri prehrani pristojni le zdravniki. Avtor ne prevzema odgovornosti za uporabo tu objavljenih informacij v zdravstvene namene.

Dr. Iztok Ostan
close-link