Težave gospe Suzane z zaprtjem

Facebooktwitter

Sem 31-letna aktivna, zaposlena ženska.

Imela sem težave s slabo prebavo in zaprtjem. Potem ko sem prebrala brošuro o probiotiku EM in šla na predavanje dr. Ostana, sem se končno odločila za zdravilno kuro s tem probiotikom. Pila sem ga dvakrat dnevno po 1 dl zjutraj in zvećer.

Napihnjenost in tiščanje v spodnjem delu trebuha sta izzveneli v treh dneh. V tednu dni je bila prebava urejena. Po treh tednih rednega pitja probiotika EM je blato postalo brez vonja in od takrat pijem le še pol decilitra zjutraj na tešče. Počutim se odlično! Sedaj neprekinjeno pijem probiotik EM že sedmi mesec.

Produkti: Probiotik EM
Kakovost spremembe: izboljšanje
Starost: Odrasli od 20-49 let
Vrsta primera: Pričevanje uporabnika
18/09/2014
  • OSNOVNA DOPOLNILA

  • DRUGA DOPOLNILA

  • STANJE/BOLEZEN

OBVESTILO!

Na tej strani uporabljeni izrazi  MAP, probiotiki EM in FHES niso komercialna imena dopolnil, pač pa označujejo le določene tipe produktov. Konkretni produkti teh tipov so se v času spreminjali. Nekatera pričevanja so bila pridobljena v preteklosti ali pa v tujini z nekoliko drugačnimi variantami produktov teh tipov, kot so sedaj v prodaji v Sloveniji. Na tej spletni strani objavljene informacije so zgolj informativnega značaja. V primeru bolezni ali nosečnosti so za svetovanje pri prehrani pristojni le zdravniki. Avtor ne prevzema odgovornosti za uporabo tu objavljenih informacij v zdravstvene namene.

Dr. Iztok Ostan

OBVESTILO!
Na tej strani uporabljeni izrazi  OKA, probiotiki EM in FHES niso komercialna imena dopolnil, pač pa označujejo le določene tipe produktov. Konkretni produkti teh tipov so se v času spreminjali. Nekatera pričevanja so bila pridobljena v preteklosti ali pa v tujini z nekoliko drugačnimi variantami produktov teh tipov, kot so sedaj v prodaji v Sloveniji. Na tej spletni strani objavljene informacije so zgolj informativnega značaja. V primeru bolezni ali nosečnosti so za svetovanje pri prehrani pristojni le zdravniki. Avtor ne prevzema odgovornosti za uporabo tu objavljenih informacij v zdravstvene namene.

Dr. Iztok Ostan
close-link