Težave s psiho in prebavo

Facebooktwitter

Spoštovani gospod profesor dr. Ostan Iztok.

Sem vaš bivši študent.  V reviji Jana sem maja letos (2014) prebral intervju z vami o živi vodi in o tem, kako vam je pomagala ozdraveti (http://svet24.si/clanek/534bbe06cb909/dr-iztok-ostan-se-je-pozdravil-z-vodo-iz-hunze).

Spomnim se, kako sva se po opravljenem izpitu pogovarjala o vaših nekdanjih zdravstvenih težavah, potem ko sem vam omenil svoje.

Tudi sam sem imel (in še vedno imam od časa do časa) težave s prebavili in psiho. Jemljem tudi zdravila za zdravljenje psihe. Po vseh do sedaj opravljenih preiskavah pri specialistih, so le ti mnenja, da naj bi imel težave s psiho in zaradi njih telesne simptome, saj so moji organi hvala Bogu zdravi. Kljub vsakodnevnemu jemanju zdravil se moje zdravstveno stanje noče in noče urediti.

Pozanimal sem se o prehranskem dopolnilu FHES in se nazadnje odločil, da ga preizkusim. Že približno tri mesece jemljem po 2 kapsuli FHES na dan.

Zaenkrat bistvenih izboljšav na sebi še nisem opazil. Opazil pa sem, da se počutim bolje.

Zoprno je predvsem, da si to dopolnilo malce težje privoščim, saj zaenkrat še nimam redne zaposlitve. Prepričan pa sem, da se bo tudi to začelo premikati na bolje.

Produkti: FHES
Kakovost spremembe: izboljšanje
Starost: Odrasli od 20-49 let
Vrsta primera: Pričevanje uporabnika
18/09/2014
  • OSNOVNA DOPOLNILA

  • DRUGA DOPOLNILA

  • STANJE/BOLEZEN