Težave z menstruacijo in zanositvijo

Facebooktwitter

Šestindvajsetletna Sanja je imela redne menstrualne težave (bolečine in močne krvavitve) in že dvakrat se je njena nosečnost prekinila s spontanim splavom. Ob vsem tem se je tudi duševno zelo slabo počutila.

Ko je pričela uživati po 2 kapsuli FHES dnevno, je že pri prvi menstruaciji (po 15 dneh jemanja) opazila znatno zmanjšanje bolečin in manj krvavenja. To ji je vlilo zaupanje v izdelek, zato je (po posvetu) pričela uporabljati po 3 kapsule FHES zjutraj na tešče in po 1 (občasno pa po 2 kapsuli) v popoldansko-večernem času. Izboljšanje stanja je bilo navdušujoče že ob naslednji menstruaciji. Krvavitev je bila v mejah normale, bolečine pa so skoraj v celoti izginile. Še najbolj pa jo je razveselilo, da je čez nekaj mesecev zanosila. Rodila je povsem zdravo deklico.

Od takrat nima več nikakršnih težav z menstruacijo. Še naprej uporablja po 3 kapsule FHES zjutraj na tešče.

Produkti: FHES
Kakovost spremembe: izboljšanje
Starost: Odrasli od 20-49 let
Vrsta primera: Pričevanje uporabnika
09/08/2014
  • OSNOVNA DOPOLNILA

  • DRUGA DOPOLNILA

  • STANJE/BOLEZEN

OBVESTILO!

Na tej strani uporabljeni izrazi  MAP, probiotiki EM in FHES niso komercialna imena dopolnil, pač pa označujejo le določene tipe produktov. Konkretni produkti teh tipov so se v času spreminjali. Nekatera pričevanja so bila pridobljena v preteklosti ali pa v tujini z nekoliko drugačnimi variantami produktov teh tipov, kot so sedaj v prodaji v Sloveniji. Na tej spletni strani objavljene informacije so zgolj informativnega značaja. V primeru bolezni ali nosečnosti so za svetovanje pri prehrani pristojni le zdravniki. Avtor ne prevzema odgovornosti za uporabo tu objavljenih informacij v zdravstvene namene.

Dr. Iztok Ostan