Težave z zaprtjem pri osemdesetletnem vegetarijanskem paru

Facebooktwitter

Zakonski par (oba sta stara nad 80 let) se prehranjuje zdravo. Oba sta vegetarijanca. Ona ima težave s ščitnico in jo že več kot 10 let vseskozi muči zaprtje, njega pa zaprtje muči občasno.

Približno pol leta sta uživala probiotik EM, vsak po 0,3 dl na dan. Upala sta, da bosta z njim odpravila problem zaprtja, vendar nista zaznala nobenega vpliva na odvajanje. Zaradi prehrane jima blato že prej ni smrdelo, težave z zaprtjem pa se niso zmanjšale.

Produkti: Probiotik EM
Stanja: zaprtje
Kakovost spremembe: nespremenjeno
Starost: Stari 60 let in več
Vrsta primera: Pričevanje uporabnika
05/09/2014
  • OSNOVNA DOPOLNILA

  • DRUGA DOPOLNILA

  • STANJE/BOLEZEN

OBVESTILO!

Na tej strani uporabljeni izrazi  MAP, probiotiki EM in FHES niso komercialna imena dopolnil, pač pa označujejo le določene tipe produktov. Konkretni produkti teh tipov so se v času spreminjali. Nekatera pričevanja so bila pridobljena v preteklosti ali pa v tujini z nekoliko drugačnimi variantami produktov teh tipov, kot so sedaj v prodaji v Sloveniji. Na tej spletni strani objavljene informacije so zgolj informativnega značaja. V primeru bolezni ali nosečnosti so za svetovanje pri prehrani pristojni le zdravniki. Avtor ne prevzema odgovornosti za uporabo tu objavljenih informacij v zdravstvene namene.

Dr. Iztok Ostan

OBVESTILO!
Na tej strani uporabljeni izrazi  OKA, probiotiki EM in FHES niso komercialna imena dopolnil, pač pa označujejo le določene tipe produktov. Konkretni produkti teh tipov so se v času spreminjali. Nekatera pričevanja so bila pridobljena v preteklosti ali pa v tujini z nekoliko drugačnimi variantami produktov teh tipov, kot so sedaj v prodaji v Sloveniji. Na tej spletni strani objavljene informacije so zgolj informativnega značaja. V primeru bolezni ali nosečnosti so za svetovanje pri prehrani pristojni le zdravniki. Avtor ne prevzema odgovornosti za uporabo tu objavljenih informacij v zdravstvene namene.

Dr. Iztok Ostan
close-link