Težave gospe Polone z želodcem in črevesjem

Facebooktwitter

Imam 70 let. Za uživanje probiotika EM sem se odločila zaradi težav z želodcem in črevesjem. Po obroku sem namreč pogosto čutila tiščanje v želodcu, blato je imelo zelo močan vonj in pogosto sem bila napihnjena, zlasti po obilnem obroku ali različnem sadju.

Probiotik sem začela uživati trikrat dnevno po 0,1 dl. Uživam ga po obroku.

Po približno desetih dneh se je stanje izboljšalo. Blato ni več imelo izrazitega vonja. Po uživanju sadja nisem bila več napihnjena. Želodec mi ne povzroča več težav; po obrokih ne čutim več tiščanja.

 

Produkti: Probiotik EM
Kakovost spremembe: izboljšanje
Starost: Stari 60 let in več
Vrsta primera: Pričevanje uporabnika
05/09/2014
  • OSNOVNA DOPOLNILA

  • DRUGA DOPOLNILA

  • STANJE/BOLEZEN

OBVESTILO!

Na tej strani uporabljeni izrazi  MAP, probiotiki EM in FHES niso komercialna imena dopolnil, pač pa označujejo le določene tipe produktov. Konkretni produkti teh tipov so se v času spreminjali. Nekatera pričevanja so bila pridobljena v preteklosti ali pa v tujini z nekoliko drugačnimi variantami produktov teh tipov, kot so sedaj v prodaji v Sloveniji. Na tej spletni strani objavljene informacije so zgolj informativnega značaja. V primeru bolezni ali nosečnosti so za svetovanje pri prehrani pristojni le zdravniki. Avtor ne prevzema odgovornosti za uporabo tu objavljenih informacij v zdravstvene namene.

Dr. Iztok Ostan

OBVESTILO!
Na tej strani uporabljeni izrazi  OKA, probiotiki EM in FHES niso komercialna imena dopolnil, pač pa označujejo le določene tipe produktov. Konkretni produkti teh tipov so se v času spreminjali. Nekatera pričevanja so bila pridobljena v preteklosti ali pa v tujini z nekoliko drugačnimi variantami produktov teh tipov, kot so sedaj v prodaji v Sloveniji. Na tej spletni strani objavljene informacije so zgolj informativnega značaja. V primeru bolezni ali nosečnosti so za svetovanje pri prehrani pristojni le zdravniki. Avtor ne prevzema odgovornosti za uporabo tu objavljenih informacij v zdravstvene namene.

Dr. Iztok Ostan
close-link