Tiščanje v predelu pleksusa

Facebooktwitter

Sem 38-letna mamica, zaposlena v otroškem vrtcu. Že od konca osnovne šole ne uživam mesa.

V septembru (2015) me je začelo tiščati v predelu pleksusa, verjetno v želodcu; v oktobru je postalo še slabše. Vseskozi mi je bilo malce slabo; slabost je bila najhujša približno 15-20 minut po zaužitju katere koli hrane ali pijače. Vmes sem imela še angino in morala sem pojesti škatlico antibiotikov.

Takrat sem začela razmišljati o uživanju probiotikov in ker sem pristaš čim bolj naravnega, sem se odločila za probiotik EM.

Uživam ga že dober mesec, vsaj dvakrat na dan po 0,25 ml, če sem doma, na primer ob koncu tedna, pa tudi večkrat.

Stanje se je izboljšalo, nisem pa težave še čisto odpravila, zato bom z uživanjem še nadaljevala.

 

 

Produkti: Probiotik EM
Kakovost spremembe: izboljšanje
Starost: Odrasli od 20-49 let
Vrsta primera: Pričevanje uporabnika
12/04/2016
  • OSNOVNA DOPOLNILA

  • DRUGA DOPOLNILA

  • STANJE/BOLEZEN

OBVESTILO!
Na tej strani uporabljeni izrazi  OKA, probiotiki EM in FHES niso komercialna imena dopolnil, pač pa označujejo le določene tipe produktov. Konkretni produkti teh tipov so se v času spreminjali. Nekatera pričevanja so bila pridobljena v preteklosti ali pa v tujini z nekoliko drugačnimi variantami produktov teh tipov, kot so sedaj v prodaji v Sloveniji. Na tej spletni strani objavljene informacije so zgolj informativnega značaja. V primeru bolezni ali nosečnosti so za svetovanje pri prehrani pristojni le zdravniki. Avtor ne prevzema odgovornosti za uporabo tu objavljenih informacij v zdravstvene namene.

Dr. Iztok Ostan
close-link