Trdovratna aritmija gospe Branke

Facebooktwitter

Ko sem med izkušnjami, ki ste jih zbrali, prebral pričevanje o tem, kako se je neki gospe ob uživanju FHES zelo ublažila srčna aritmija, sem se spomnil na manj uspešen primer moje znanke Branke.

Branka je vstopila v osmo desetletje in že dolgo jo muči srčna aritmija. Pred več kot desetimi leti je začela uživati FHES v upanju, da bo ublažil to tegobo. Uživala ga je skoraj leto dni. Dnevni odmerek ni bil vedno enak. Ne spomni se dobro, koliko ga je takrat uživala, vsekakor se je držala priporočil proizvajalca (od 2 do 4 kapsule). Ni občutila vpliva na aritmijo. Uživanje FHES je potem opustila.

Pred nekaj leti je doživela možgansko kap. Po njej je preizkusila še MAP. Upala je, da bo z okrepitvijo srčne mišice morda sanirala tudi aritmijo. Več mesecev je uživala po 5 tablet MAP na dan. Aritmija se tudi po tem preizkusu ni izboljšala.

Njen soprog je pojasnil:

»Kar se tiče aritmije moje soproge, naj povem, da ima atrijsko fibrilacijo (ena izmed vrst aritmije). Mogoče FHES pomaga pri kakšni drugi vrsti aritmije. Branka je prav zaradi te vrste aritmije doživela možgansko kap. Pri tej vrsti aritmije se namreč v srcu tvorijo krvni strdki. Njej so ti strdki zamašili žilo v levi polovici možganov, kar je povzročilo paralizo desne strani telesa in govora. Sreča je, da se ji je stanje kar dobro popravilo.«

Kakovost spremembe: nespremenjeno
Starost: Stari 60 let in več
Vrsta primera: Pričevanje uporabnika
05/09/2014
  • OSNOVNA DOPOLNILA

  • DRUGA DOPOLNILA

  • STANJE/BOLEZEN

OBVESTILO!

Na tej strani uporabljeni izrazi  MAP, probiotiki EM in FHES niso komercialna imena dopolnil, pač pa označujejo le določene tipe produktov. Konkretni produkti teh tipov so se v času spreminjali. Nekatera pričevanja so bila pridobljena v preteklosti ali pa v tujini z nekoliko drugačnimi variantami produktov teh tipov, kot so sedaj v prodaji v Sloveniji. Na tej spletni strani objavljene informacije so zgolj informativnega značaja. V primeru bolezni ali nosečnosti so za svetovanje pri prehrani pristojni le zdravniki. Avtor ne prevzema odgovornosti za uporabo tu objavljenih informacij v zdravstvene namene.

Dr. Iztok Ostan

OBVESTILO!
Na tej strani uporabljeni izrazi  OKA, probiotiki EM in FHES niso komercialna imena dopolnil, pač pa označujejo le določene tipe produktov. Konkretni produkti teh tipov so se v času spreminjali. Nekatera pričevanja so bila pridobljena v preteklosti ali pa v tujini z nekoliko drugačnimi variantami produktov teh tipov, kot so sedaj v prodaji v Sloveniji. Na tej spletni strani objavljene informacije so zgolj informativnega značaja. V primeru bolezni ali nosečnosti so za svetovanje pri prehrani pristojni le zdravniki. Avtor ne prevzema odgovornosti za uporabo tu objavljenih informacij v zdravstvene namene.

Dr. Iztok Ostan
close-link